Dukers Baelemans 6715
Terug naar het overzicht

Ben jij al permanent vakbekwaam MiFID II/ESMA?

Informeer en adviseer jij klanten over beleggen? En heb jij jouw vakbekwaamheid aangetoond door middel van een DSI-certificering? Dan dien je vanaf 1 januari volgend op het jaar waarin je ingeschreven werd in het DSI register jouw permanente vakbekwaamheid aan te tonen om jouw DSI-certificering te behouden. In dit nieuwbericht lees je hier meer over.

16-11-2020
5 minuten

Sinds januari 2018 dienen informerende en adviserende medewerkers op het gebied van beleggen hun vakbekwaamheid aan te tonen. Dit is mogelijk door een inschrijving in een van de DSI-registers. Vanaf 1 januari 2020 gaat de bescherming van de consument echter nog een stap verder. Vanaf deze datum is het vanuit de DSI-certificering ook vereist om permanent vakbekwaam te zijn. Dukers & Baelemans biedt jou hiervoor 'Permanent vakbekwaam MiFID II/ESMA' aan.

Permanent vakbekwaam MiFID II/ESMA

De inhoud van de digitale leeromgeving van 'Permanent vakbekwaam MiFID II/ESMA' bestaat uit artikelen op basis van de leerdoelen die DSI jaarlijks vaststelt, aangevuld met relevante actualiteiten voor het vakgebied van de beleggingsadviseur. Maandelijks voegen we ongeveer twee nieuwe artikelen toe en - indien van toepassing - een of meerdere actualiteiten. Na ieder artikel beantwoord je een of meerdere toetsvragen in meerkeuzevorm. Met een beperkte inspanning (circa 1 uur per maand) houd je jouw kennis en vaardigheden actueel en toon je bovendien op een eenvoudige wijze jouw permanente vakbekwaamheid aan.

Abonneer je vóór 1 januari 2021

Zorg er voor dat jouw DSI-certificering geldig blijft en abonneer je vóór 1 januari 2021 op 'Permanent vakbekwaam MiFID II/ESMA'.

Heb je nog vragen?

Onze medewerkers van de Cursistendesk staan je graag te woord. Zij zijn bereikbaar via telefoon 088 - 82 88 788 of WhatsApp 06 - 55 33 22 88 (beide maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur) of via e-mail contact@dukers-baelemans.nl (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 - 14.00 uur).

Delen: