Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
Dukers & Baelemans en Welten verhuizen naar Den Bosch
Terug naar het overzicht

Dukers & Baelemans en Welten verhuizen naar Den Bosch

Dukers & Baelemans en Welten gaan verhuizen. Vanaf dinsdag 2 juni 2020 is ons nieuwe bezoekadres Magistratenlaan 2 in Den Bosch.

19-05-2020
2 minuten

Als ontwikkelbedrijven voor financieel professionals verhuizen we naar het kantoorgebouw Belvedère. Deze bevindt zich op de hoek van het Paleiskwartier, aan de westkant van het Centraal Station en is verbonden met de binnenstad van Den Bosch.

Ideaal bereikbaar

Het pand ligt in een gebied waar de afgelopen jaren veel ontwikkeld is. Ook ideaal is de ontsluiting: direct naast het Centraal Station en dicht bij de uitvalswegen richting Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam. Het kantoor heeft een zeer herkenbare en karakteristieke gevel en is gelegen op een markante locatie met uitzicht op de binnenstad en het buitengebied. Op de nieuwe locatie zijn alle faciliteiten aanwezig zoals een opleidingscentrum, een ontwikkelplein, een groot auditorium en bedrijfsrestaurant. 

Dichter bij de arbeidsmarkt

De verhuizing naar een centraal gelegen kantoor is lijn met de ambities van Dukers & Baelemans en Welten. CEO Chris Baelemans: “Dit is voor ons de juiste stap op het juiste moment. We willen dichter bij de arbeidsmarkt zitten en bij onze professionals die werkzaam zijn door het hele land. En ook dichter bij onze klanten die veelal in de Randstad zijn gevestigd. Met dit moderne, inspirerende en goed bereikbare kantoor creëren we optimale omstandigheden voor een duurzame groei van ons ontwikkelbedrijf.”

Delen:

Gerelateerd nieuws

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.