Terug naar het overzicht

DUO stelt 'Mijn Wft' beschikbaar

Sinds kort kun jij als financieel adviseur op de website van DUO inzien welke Wft-modules en beroepskwalificaties jij hebt behaald en tot wanneer je adviesbevoegd bent. Je logt hiervoor met jouw DigiD in op www.duo.nl/wft.

18-05-2021
2 minuten

Wil jij weten welke examens je vóór 01-04-2022 moet behalen om jouw beroepskwalificaties (en dus jouw adviesbevoegdheid) te behouden of uit te breiden? Met de gratis online tool Wft & PE checker ontvang je in slechts drie stappen een persoonlijk studieadvies.

Ben jij verantwoordelijk voor het op orde én aantoonbaar hebben van de vakbekwaamheid van de medewerkers van jouw bedrijf? Dan ontzorgen wij jou hiervoor via onze Wft Bedrijfsacademy. Je hebt via het dashboard niet alleen een compleet en realtime overzicht van de status van de vakbekwaamheid van alle medewerkers. Ook stellen we automatisch alle Wft, PE en PA leermodules beschikbaar die de medewerker moet volgen om adviesbevoegd te blijven. Dit ondersteunen we met tijdige notificaties. Ben je benieuwd wat de Wft Bedrijfsacademy voor jou kan betekenen? Lees dan hier meer of neem dan contact met ons op via contact@dukers-baelemans.nl of 088 – 82 88 788.

Delen: