Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
Terug naar het overzicht

Eindejaarspakket Wft Zorg

Het eindejaarswerk bij de zorgverzekeraars komt weer in zicht. Als gevolg van de coronacrisis en de druk op zorgsector wordt er dit jaar een verhoging van de zorgpremie verwacht. Door het grote aantal te verwachten vragen en switchers is de behoefte aan vakbekwaam personeel bij zorgverzekeraars dit jaar extra groot.

30-07-2020
5 minuten

Zorgverzekeraars maken tijdens het eindejaarswerk op grote schaal gebruik van uitzendkrachten. Deze dienen voor het eindejaarswerk aantoonbaar vakbekwaam te zijn. Dit betekent dat zij moeten beschikken over het diploma Wft Zorg en permanent actueel moeten zijn.

Eindejaarspakket

Om uitzendorganisaties te helpen hun personeel aantoonbaar vakbekwaam te maken, biedt Dukers & Baelemans dit jaar het scherp geprijsde Eindejaarspakket Wft Zorg aan. Het Eindejaarspakket is een combinatie van ons Digitaal zelfstudiepakket Wft Zorg, Examentraining via videoleren, het examen Wft Zorg en Permanent Actueel. Door het inzetten van het Eindejaarspakket Wft Zorg worden uitzendkrachten snel en efficiënt aantoonbaar vakbekwaam en kunnen uitzendorganisaties zich volledig focussen op het ontzorgen van hun opdrachtgever(s).

Meer informatie

Wil jij meer weten over het Eindejaarspakket Wft Zorg? Of ben je benieuwd hoe Dukers & Baelemans jouw organisatie kan ondersteunen in het vakbekwaam maken van jouw personeel? Neem dan contact met ons op via incompany@dukers-baelemans.nl.

 

Delen:

Gerelateerd nieuws

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.