Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
Dukers Baelemans 6597
Terug naar het overzicht

Gevolgen aangescherpte coronamaatregelen klassikaal onderwijs

Op dinsdag 13 oktober kondigde het kabinet nieuwe coronamaatregelen en een gedeeltelijke lockdown aan. Graag brengen we je op de hoogte van wat deze aangescherpte maatregelen betekenen voor de klassikale opleidingen bij Dukers & Baelemans.

14-10-2020
2 minuten

Ondanks de opnieuw aangescherpte maatregelen kan het merendeel van onze klassikale trainingen en opleidingen gewoon doorgaan. We houden hierbij uiteraard rekening met de groepsgrootte, hygiƫnemaatregelen en de mogelijkheden om voldoende afstand te houden. Bij een aantal locaties worden tot en met 11 november geen klassikale trainingen gegeven. Cursisten op wie dit van toepassing is, ontvangen de komende dagen een bericht van ons over hoe en waar de training plaatsvindt.

Op onze opleidingslocaties worden de aangescherpte maatregelen ook opgevolgd. We adviseren je om voorafgaand aan je klassikale opleiding op de website van de locatie te checken of er aanvullende maatregelen, zoals mondkapjes in de publieke ruimte, van toepassing zijn.

Vragen?

Heb je vragen over de opleidingen? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via contact@dukers-baelemans.nl (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur), telefoon (088 82 88 788) of Whatsapp (06 55 33 22 88)(beiden maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur). We reageren op Whatsapp binnen een uur.

Delen:

Gerelateerd nieuws

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.