Gratis Wft en PE oefenexamens 2018

Dukers & Baelemans helpt je graag met jouw voorbereiding op de Wft en PE examens. Om je alvast kennis te laten maken met het soort vragen dat je op het examen kunt verwachten, hebben wij voor iedere Wft en PE module een gratis oefenexamen samengesteld. Na de oefenvragen tref je de juiste antwoorden met een korte motivatie van deze antwoorden.

Download hieronder het oefenexamen van de module van je keuze. Let op: deze oefenexamens bereiden je voor op de examens vóór 1 april 2019. Na deze datum wijzigen de examens en publiceren wij nieuwe oefenexamens voor 2019.

Wft oefenexamens:
Wft Basis oefenexamen
Wft Consumptief Krediet oefenexamen
Wft Hypothecair Krediet oefenexamen
Wft Inkomen oefenexamen
Wft Schade Particulier oefenexamen
Wft Schade Zakelijk oefenexamen
Wft Vermogen oefenexamen
Wft Pensioen oefenexamen
Wft Zorg oefenexamen

Wft PE oefenexamens:
PE Basis oefenexamen
PE Consumptief krediet oefenexamen
PE Hypothecair Krediet oefenexamen
PE Inkomen oefenexamen
PE Schade Particulier oefenexamen
PE Schade Zakelijk oefenexamen
PE Vermogen oefenexamen
PE Pensioen oefenexamen
PE Zorg oefenexamen

Optimaal voorbereiden op het Wft of PE examen?
Wil je na het maken van het oefenexamen direct aan de slag met een Wft of PE studie? Boek dan direct één van de Wft of PE opleidingen. Een optimale voorbereiding op het examen bereik je met het digitale zelfstudiepakket van de module van je keuze in combinatie met een examentraining via videoleren, een klassikale examentraining of een klassikale opleiding.

Direct een examen boeken?
Dat kan eenvoudig op de website van EIFD. Verspreid over heel Nederland hebben zij meer dan 30 examenlocaties. Hier vind je dus altijd een locatie bij jou in de buurt. Kies vervolgens zelf de datum en tijdstip waarop je het examen wilt afleggen.