Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
Dukers Baelemans 6252
Terug naar het overzicht

Gratis Wft en PE oefenexamens 2020

Dukers & Baelemans helpt je graag met jouw voorbereiding op de Wft en PE examens. Om je alvast kennis te laten maken met het soort vragen dat je op het examen kunt verwachten, hebben wij voor iedere Wft en PE module een gratis oefenexamen samengesteld. Na de oefenvragen tref je de juiste antwoorden met een korte motivatie van deze antwoorden.

27-03-2020
2 minuten

Download hieronder het oefenexamen van de module van je keuze. Let op: deze oefenexamens bereiden je voor op de examens tussen 1 april 2020 en 1 april 2021. Na 1 april 2021 wijzigt de inhoud van de examens en publiceren wij nieuwe oefenexamens.

Wft oefenexamens:

Wft PE oefenexamens:

Optimaal voorbereiden op het Wft of PE examen?
Wil je na het maken van het oefenexamen direct aan de slag met een Wft of PE studie? Boek dan direct één van de Wft of PE opleidingen. Een optimale voorbereiding op het examen bereik je met het digitale zelfstudiepakket van de module van je keuze in combinatie met examentraining via videoleren. 

Direct een examen boeken?
Dat kan eenvoudig op de website van EIFD. Verspreid over heel Nederland hebben zij meer dan 25 examenlocaties. Hier vind je dus altijd een locatie bij jou in de buurt. Kies vervolgens zelf de datum en het tijdstip waarop je het examen wilt afleggen. 

Heb je nog vragen?
Onze medewerkers van de Cursistendesk staan je graag te woord. Zij zijn bereikbaar via 088 - 82 88 788, contact@dukers-baelemans.nl (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur) of WhatsApp 06 - 55 33 22 88 of chat (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur).

Delen:

Gerelateerd nieuws

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.