Gratis Wft en PE oefenexamens 2020

Dukers & Baelemans helpt je graag met jouw voorbereiding op de Wft en PE examens. Om je alvast kennis te laten maken met het soort vragen dat je op het examen kunt verwachten, hebben wij voor iedere Wft en PE module een gratis oefenexamen samengesteld. Na de oefenvragen tref je de juiste antwoorden met een korte motivatie van deze antwoorden.

Download hieronder het oefenexamen van de module van je keuze. Let op: deze oefenexamens bereiden je voor op de examens tussen 1 april 2020 en 1 april 2021. Na 1 april 2021 wijzigt de inhoud van de examens en publiceren wij nieuwe oefenexamens.

Wft oefenexamens:
Wft Basis oefenexamen
Wft Consumptief Krediet oefenexamen
Wft Hypothecair Krediet oefenexamen
Wft Inkomen oefenexamen
Wft Schade Particulier oefenexamen
Wft Schade Zakelijk oefenexamen
Wft Vermogen oefenexamen
Wft Pensioen oefenexamen
Wft Zorg oefenexamen

Wft PE oefenexamens:
PE Consumptief Krediet oefenexamen
PE Hypothecair Krediet oefenexamen
PE Inkomen oefenexamen
PE Schade Particulier oefenexamen
PE Schade Zakelijk oefenexamen
PE Vermogen oefenexamen
PE Pensioen oefenexamen
PE Zorg oefenexamen

Optimaal voorbereiden op het Wft of PE examen?
Wil je na het maken van het oefenexamen direct aan de slag met een Wft of PE studie? Boek dan direct één van de Wft of PE opleidingen. Een optimale voorbereiding op het examen bereik je met het digitale zelfstudiepakket van de module van je keuze in combinatie met examentraining via videoleren. 

Direct een examen boeken?
Dat kan eenvoudig op de website van EIFD. Verspreid over heel Nederland hebben zij meer dan 30 examenlocaties. Hier vind je dus altijd een locatie bij jou in de buurt. Kies vervolgens zelf de datum en het tijdstip waarop je het examen wilt afleggen. Let op: in verband met de overheidsmaatregelen rondom het Coronavirus is het tot en met tenminste 6 april niet mogelijk om een examen te boeken. Zodra dit weer mogelijk is, informeren we je hierover.

Heb je nog vragen?
Onze medewerkers van de Cursistendesk staan je graag te woord. Zij zijn bereikbaar via 088 - 82 88 788, contact@dukers-baelemans.nl (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur) of WhatsApp 06 - 55 33 22 88 of chat (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur).