Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
Dukers Baelemans 6597
Terug naar het overzicht

Klassikale opleidingen vanaf 5 juni weer mogelijk

We zijn blij om je te informeren dat we vanaf 5 juni weer klassikale opleidingen mogen aanbieden. Uiteraard zorgen we ervoor dat we een afstand van 1,5 meter tussen de deelnemers garanderen. Heb jij je ingeschreven voor een klassikale opleiding die reeds is gestart? Dan wordt je persoonlijk geïnformeerd over het vervolg in klassikale vorm. Ben jij van plan om een klassikale opleiding te volgen? Op onze website vind je de meest actuele informatie over onze opleidingsmogelijkheden.

07-06-2021
3 min.

Klassikale opleidingen vanaf 5 juni 2021 weer mogelijk

Conform de overheidsmaatregelen is het vanaf 5 juni weer mogelijk om klassikale opleidingen te volgen. Wil jij binnenkort een klassikale opleiding volgen? Op website vind je alle informatie over startdata en locaties. Heb jij je ingeschreven voor een klassikale opleiding met een startdatum ná 5 juni? Dan ontvang je binnenkort persoonlijk bericht met daarin de laatste informatie. Lopende opleidingstrajecten die als klassikale opleiding zijn besteld, worden omgezet van een virtual classroom naar de klassikale variant. Lopende opleidingstrajecten die als virtueel classroom zijn besteld, blijven als virtual classroom doorgaan.

Coronaprotocol klassikale opleidingen

Wij werken samen met professionele locaties die de benodigde voorzorgsmaatregelen nemen om onze klassikale opleidingen op een veilige manier te kunnen bijwonen. De gezondheid van onze cursisten en docenten heeft voor ons de hoogste prioriteit. Onze cursisten en docenten vragen we om zich aan de volgende maatregelen te houden:

  • Houd ten minste 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Volg de richtlijnen op de locatie voor wat betreft het gebruik een mondkapje.
  • Was of desinfecteer je handen regelmatig. Hiervoor is op onze locaties voldoende gelegenheid.
  • Schud geen handen.
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts en plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Als een van jouw huisgenoten koorts en/of benauwdheid heeft, vragen we je ook om thuis te blijven.

 

Virtual classroom

Naast het volgen van een klassikale opleiding, blijft het mogelijk om onze opleidingen als virtual classroom te volgen. Deze opleidingsvorm vind je als mogelijkheid bij de betreffende opleidingen op onze website.

Ben je nog niet bekend met virtual classroom? Virtual classroom is een combinatie van online en offline leren. Zowel in groepsverband, als individueel. Het bestaat uit digitaal onderwijs via MS Teams met medecursisten en een trainer. Op die manier kun je de trainer en je medecursisten zien en horen. Ook opdrachten kun je zowel online als offline uitvoeren.

Heb je vragen?

Onze medewerkers van de Cursistendesk beantwoorden jouw vragen graag. Zij zijn bereikbaar via 088 – 82 88 788 of contact@dukers-baelemans.nl (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur).

Delen:

Gerelateerd nieuws

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.