Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
Dukers Baelemans 7404
Terug naar het overzicht

Laat je Wft adviesbevoegdheid niet verlopen: 4 redenen waarom je nú in actie moet komen!

Op 1 april 2019 loopt de huidige Wft PE periode af. Ben je nog niet begonnen met studeren? Dan heb je vanaf nu nog 2,5 week om je Wft PE examens te behalen. Tijd voor actie dus!

19-11-2018
5 minuten

Vier redenen waarom je nú in actie moet komen

  1. Stel je het studeren uit tot het laatste moment en doe je op de valreep examen? Dan riskeer je het verlies van jouw adviesbevoegdheid als je onverhoopt zakt en geen tijd meer hebt voor een herexamen vóór 1 april 2019.
  2. In dat geval lijkt het er, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, op dat je je adviesbevoegdheid na 1 april 2019 alleen kan herstellen via het ‘bijzonder’ Wft PE examen. Dit examen wordt slechts 3x per jaar aangeboden en de eerste mogelijkheid is naar verwachting pas in juni 2019.
  3. Uit onderzoek blijkt dat circa 50% van de adviseurs hun Wft PE examens nog moet halen. Hierdoor wordt er in het eerste kwartaal van 2019 een run verwacht op de examenlocaties. Wil je zeker zijn van een plekje op de datum en locatie van jouw voorkeur? Wacht dan niet te lang met boeken.
  4. En last but not least: tijdig beginnen met studeren voorkomt stress.

De voordelen van studeren voor jouw Wft PE bij Dukers & Baelemans

Hier boek je de leervorm van jouw keuze voor jouw Wft PE module(s).

Heb je nog vragen?

Onze medewerkers van de Cursistendesk staan je graag te woord. Zij zijn bereikbaar via 088 – 82 88 788 of contact@dukers-baelemans.nl (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur) of chat of (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur).

Delen:

Gerelateerd nieuws

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.