NNEK Kennis en Dukers & Baelemans
Terug naar het overzicht

NNEK KENNIS en Dukers & Baelemans starten samenwerking

30-11-2022
5 minuten

Serviceprovider NNEK KENNIS en opleider Dukers & Baelemans zijn een samenwerking gestart voor het opleiden van financieel adviseurs. Door die samenwerking breidt NNEK KENNIS, het platform met marketing-, compliance- en beleggingsondersteuning voor onafhankelijk financieel adviseurs, haar dienstverlening uit met kortingen op wettelijke en bovenwettelijke opleidingen.

Michiel van Vugt, commercieel directeur bij NNEK KENNIS: “Al decennia werken we samen met adviseurs en verzamelen en delen we kennis met hen. Deze kennis heeft tot doel adviseurs nog beter in staat te stellen het gesprek over vermogensopbouw met hun klant te voeren. We zien dat adviseurs steeds meer advies geven over de toekomst van de klant. Het aantal lijfrentebeleggingsrekeningen neemt snel toe. Een samenwerking met Dukers & Baelemans is voor ons een logisch stap in het uitbreiden van onze ondersteuning doordat we adviseurs ook helpen vakbekwaam te worden of te blijven in een aantrekkelijke digitale leeromgeving”.

Mark Boskamp, directeur bij Dukers & Baelemans: “Onze missies zijn dezelfde. We willen de ‘most trusted advisor’ ondersteunen bij de uitoefening van het mooie adviesvak. Zo voegen we waarde toe aan de kwaliteit van financiële dienstverlening in Nederland. Waar NNEK KENNIS dé partner is voor adviseurs in vermogensadvisering en begeleiding, zijn we heel enthousiast dat we adviseurs helpen met het bevorderen van de wettelijke en boven-wettelijke vakbekwaamheid. Door het bundelen van onze inzet kunnen we op termijn ook opleidingsspecials, podcasts, bootcamps en webinars ontwikkelen die adequaat inspelen op trends, ontwikkelingen en actualiteit.

Delen: