Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
Dukers Baelemans 6261
Terug naar het overzicht

E-learning Duurzaam beleggen voor € 1 bij een PE FFP opleiding

Spreek jij met je klanten over het opbouwen van vermogen en zou je je klant meer willen vertellen over duurzaam beleggen? Dan is deze e-learning zeker iets voor jou! Ontvang tijdelijk de e-learning Duurzaam beleggen bij de PE FFP opleiding van jouw keuze voor slechts € 1.

20-07-2021
1 minuut

Duurzaamheid en het tegengaan van klimaatverandering wordt ook voor jouw klanten een steeds belangrijker thema. Tegelijkertijd levert sparen tegenwoordig niks meer op. Daarom gaat jouw klant op zoek naar een alternatief, dat hij in de meeste gevallen vindt in beleggen. Vanzelfsprekend ben jij jouw klant op beide onderwerpen graag van dienst. Veel klanten realiseren zich niet dat zij door het maken van duurzame beleggingskeuzes een enorme impact kunnen hebben. Mooi dus dat deze vragen samenkomen in een belangrijk thema van dit moment, namelijk duurzaam beleggen. Hier kan jij als financieel planner van betekenis zijn voor jouw klant.

Wij maakten een e-learning over Duurzaam beleggen waarin je leert hoe je dit thema met jouw klant kunt bespreken. In deze e-learning gaan we in op wat duurzaam beleggen is, en wat niet. Na het volgen van de e-learning weet je hoe je je klanten adviseert over duurzaam beleggen. Voor de e-learning gelden 2 PE FFP punten K&A. 

Je ontvangt deze e-learning voor slechts € 1 (normale prijs € 69) als je je voor 17 september 2021 inschrijft voor een van onze PE FFP opleidingen:

Delen:

Gerelateerd nieuws

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.