Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
WEBSIZE Dukers Baelemans 6730-2
Terug naar het overzicht

Onze dienstverlening gaat door: de virtual classroom van Dukers & Baelemans

Als gevolg van de overheidsmaatregelen rondom het coronavirus bieden wij al onze geplande klassikale opleidingen aan in een digitale variant; de virtual classroom. Zo is het voor jou mogelijk om gewoon door te studeren. In dit bericht lees je hier meer over.

02-04-2020
5 minuten

De naam zegt het al, onze virtual classroom is een combinatie van online en offline leren zowel in groepsverband, als individueel. Het bestaat uit digitaal onderwijs in de vorm van e-learning en contactonderwijs met medecursisten en een trainer. Je kunt de trainer en elkaar zien en horen alsof jullie in dezelfde ruimte zijn. Opdrachten kun je online en offline uitvoeren. Zo kun je in kleine groepjes of met alle cursisten gezamenlijk online aan dezelfde opdracht werken. En je kunt aan de slag met on-demand videoleren zodat jij bepaalt wanneer je iets wilt zien en of je iets op een later tijdstip nog eens terug wilt kijken.

Wat betekent dit voor jou?

Gedurende de coronacrisis vervangen wij onze klassikale contactdagen door een virtual classroom. Zo kunnen onze klassikale opleidingen gewoon doorgaan. Dat houdt in dat opleidingen (daar waar mogelijk) doorgaan op de data zoals deze gepland stonden, maar dan digitaal. Eigenlijk verandert er dus niets behalve de locatie en je kunt rekenen op de dienstverlening die je van ons gewend bent. Na jouw inschrijving ontvang je per mail alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen. Samen gaan we voor online ontmoetingen op afstand.

Wft (PE) en MiFID II examens vanaf 7 april weer mogelijk

Goed nieuws! Inmiddels heeft het CDFD gecommuniceerd dat het weer mogelijk is vanaf 7 april Wft (PE) en MiFID II examen te doen. Vanaf nu kun jij jouw examen weer inplannen. Logischerwijs wordt er op iedere locatie rekening gehouden met de noodzakelijke corona-maatregelen. Hierover lees je meer op de website van het EIFD.

Delen:

Gerelateerd nieuws

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.