Onze dienstverlening gaat door

Als gevolg van de overheidsmaatregelen rondom het coronavirus bieden wij al onze geplande klassikale opleidingen aan in een digitale variant; de virtual classroom. Zo is het voor jou mogelijk om gewoon door te studeren. In dit bericht lees je hier meer over.

De naam zegt het al, onze virtual classroom is een combinatie van online en offline leren zowel in groepsverband, als individueel. Het bestaat uit digitaal onderwijs in de vorm van e-learning en contactonderwijs met medecursisten en een trainer. Je kunt de trainer en elkaar zien en horen alsof jullie in dezelfde ruimte zijn. Opdrachten kun je online en offline uitvoeren. Zo kun je in kleine groepjes of met alle cursisten gezamenlijk online aan dezelfde opdracht werken. En je kunt aan de slag met on-demand videoleren zodat jij bepaalt wanneer je iets wilt zien en of je iets op een later tijdstip nog eens terug wilt kijken.

Wat betekent dit voor jou?
Gedurende de coronacrisis vervangen wij onze klassikale contactdagen door een virtual classroom. Zo kunnen onze klassikale opleidingen gewoon doorgaan. Dat houdt in dat opleidingen (daar waar mogelijk) doorgaan op de data zoals deze gepland stonden, maar dan digitaal. Eigenlijk verandert er dus niets behalve de locatie en je kunt rekenen op de dienstverlening die je van ons gewend bent. Na jouw inschrijving ontvang je per mail alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen. Samen gaan we voor online ontmoetingen op afstand!