Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
Dukers Baelemans 6463
Terug naar het overzicht

Onze Wft (PE) dienstverlening gaat door

Eerder brachten we al het nieuws naar buiten dat onze dienstverlening ondanks alle overheidsmaatregelen rondom het coronavirus gewoon doorgaat. Dat doen we in een digitale variant; de virtual classroom. Zo is het voor jou mogelijk om gewoon door te studeren en dat geldt natuurlijk ook voor jouw Wft en Wft PE. Uiteraard bieden we onze Wft en Wft PE ook in andere vormen aan die voor jou misschien interessant zijn en dat allemaal voor nieuwe scherpe prijzen.

09-04-2020
5 minuten

Allereerst onze virtual classroom, de naam zegt het al, dit is een combinatie van online en offline leren zowel in groepsverband, als individueel. Voor zolang het nodig is, is dit voor ons een vervanger van de klassikale opleidingen. Het bestaat uit digitaal onderwijs in de vorm van e-learning en contactonderwijs met medecursisten en een trainer. Je kunt de trainer en elkaar zien en horen alsof jullie in dezelfde ruimte zijn. Opdrachten kun je online en offline uitvoeren. Zo kun je in kleine groepjes of met alle cursisten gezamenlijk online aan dezelfde opdracht werken. En je kunt aan de slag met on-demand videoleren zodat jij bepaalt wanneer je iets wilt zien en of je iets op een later tijdstip nog eens terug wilt kijken. Meer informatie hierover vind je hier.

Wft leervormen en prijzen

De klassikale leervorm is uiteraard niet de enige leervorm die we als Dukers & Baelemans aanbieden om aan jouw Wft verplichtingen te voldoen. Ook in digitale vorm bieden we jou verschillende mogelijkheden. Hieronder vind je een kort overzicht van desbetreffende leervormen en prijzen.

  • Voordeelpakket - nú voor € 299 i.p.v. € 339
  • Digitaal zelfstudiepakket (incl. 4 gratis oefenexamens) - € 129
  • Digitaal zelfstudiepakket (incl. 4 gratis oefenexamens) en examenvoucher - € 263
  • Examentraining via videoleren (incl. 1 gratis oefenexamen) - € 51

Het volledige overzicht van onze leervormen, wat deze precies inhouden en desbetreffende prijzen, daarover lees je hier meer. Uiteraard vind je ons volledige opleidingsaanbod op onze opleidingspagina.

Wft PE leervormen en prijzen

Wat voor onze Wft leervormen geldt, geldt logischerwijs ook voor ons Wft PE aanbod. 

  • Digitaal zelfstudiepakket (incl. gratis oefenexamens) - € 51
  • Digitaal zelfstudiepakket (incl. gratis oefenexamens) en examenvoucher - € 185
  • Oefenexamens (let op: dit zijn dezelfde als de oefenexamens die in het Digitaal zelfstudiepakket zitten) - € 30
  • Oefenexamens (let op: dit zijn dezelfde als de oefenexamens die in het Digitaal zelfstudiepakket zitten) en examenvoucher - € 164
  • Digitaal zelfstudiepakket Bijzonder examen (incl. gratis oefenexamens) - € 129
  • Digitaal zelfstudiepakket Bijzonder examen (incl. gratis oefenexamens) en examenvoucher - € 288

Het volledige overzicht van onze leervormen, wat deze precies inhouden en desbetreffende prijzen, daarover lees je hier meer. Uiteraard vind je ons volledige opleidingsaanbod op onze opleidingspagina.

Delen:

Gerelateerd nieuws

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.