Terug naar het overzicht

Prinsjesdag 2022

Prinsjesdag 2022 is geweest en dat betekent dat de plannen voor 2023 zijn gepresenteerd. In onze Prinsjesdagspecial vind je alles wat je moet weten als financieel professional. Bekijk hem snel via onderstaande knop.

01-09-2022
2 minuten

In onze jaarlijkse Prinsjesdagspecial zetten we de belangrijkste maatregelen en wijzigingen naar aanleiding van het Belastingplan 2023 voor je op een rij. Ook maken we een overzicht van andere fiscale wetsvoorstellen die voor particulieren, ondernemers en voor iedereen relevant zijn. We bespreken relevant Prinsjesdagnieuws, maar ook eerder aangekondigde wetgeving die ingaat op 1 januari 2023 vind je terug.

Maar dat is niet het enige: aan de hand van concrete praktijk- en rekenvoorbeelden geven we inzicht in de gevolgen van de maatregelen voor jouw adviespraktijk. Verder voorzien onze vakspecialisten je bij de diverse regelingen van handige tips, bijzonderheden en aandachtspunten.

Prinsjesdagspecial bekijken

Via onderstaande knop kan je de Prinsjesdagspecial bekijken. Ben je lid van onze nieuwsbrief? Dan heb je hem ook in je mailbox ontvangen.

Bekijk de Prinsjesdagspecial >

Delen: