SEH congres 2018

Woensdag 18 april was Dukers & Baelemans aanwezig op het SEH congres, dat op een zonovergoten dag werd gehouden in het Sportcentrum Papendal. Ruim 800 Erkend Hypotheekadviseurs waren aanwezig bij de lustrumeditie van het congres, dat dit jaar als thema 'Duurzaam Wonen' had.

Masterclass 'Financiering verduurzaming eigen woning'
Mark Dukers en Hans Dekker verzorgden namens Dukers & Baelemans de masterclass 'Financiering verduurzaming eigen woning: gevolgen voor netto besteedbaar inkomen' voor ruim 180 geïnteresseerde deelnemers. In de masterclass bespraken zij de rol die zij zien weggelegd voor de financieel adviseur om de verduurzaming van de eigen woning bespreekbaar te maken in het adviesgesprek. Dit actuele thema geeft de financieel adviseur een mooie tool in handen om zijn meerwaarde te benadrukken bij de klant. Benieuwd naar de presentatie? Deze vind je hier.

PE SEH opleidingen
In de stand op het informatieplein bracht Dukers & Baelemans diverse opleidingen voor de Erkend Financieel Adviseur onder de aandacht. Nieuw dit jaar zijn de 1- en 2-daagse PE SEH opleidingen waarmee respectievelijk 6 en 12 PE SEH punten behaald kunnen worden. Meer informatie over deze opleidingen vind je hier.

Wft & PE checker
Ook was er op het SEH congres aandacht voor de Wft & PE checker: een nieuwe gratis online tool waarmee je in slechts 3 stappen een studieadvies op maat ontvangt. Zo weet je precies welke examens jij vóór 01-04-2019 moet behalen om jouw beroepskwalificaties (en dus adviesbevoegdheid) te behouden.