Terug naar het overzicht

Tijdelijke actie: exclusief webinar met Marc S. Freedman (CFP®)

Onze nieuwe leergang, opgezet volgens deze richtlijnen van de Stichting FFP, leidt jou op tot Certified Financial Planner (CFP®). Bij inschrijving vóór 26 april ontvang je exclusieve toegang tot een interactieve webinar met Marc S. Freedman. 

28-03-2023
3 minuten

Voor Certified Financial Planners (CFP®)

Traditionele taken van de financieel adviseur worden steeds meer digitaal afgehandeld, maar het persoonlijk klantadvies blijft het domein van de financieel adviseur. De financieel planner is bij uitstek de persoon die deze rol kan vervullen. Als financieel planner zorg je er niet alleen voor dat de klant een integraal overzicht van zijn financiële situatie krijgt, maar verstrek je hem ook daadwerkelijk inzicht in wat dit nu precies betekent. 

Per 1 januari 2023 is er een nieuw vakbekwaamheidsbouwwerk voor Certified Financial Planners (CFP®). De stichting FFP richt zich met het nieuwe bouwwerk op life-events van klanten, waardoor je als CFP vanaf 2023 veel beter aansluit op de financieel professional en zijn klant.

Onze nieuwe leergang, opgezet volgens deze richtlijnen van de Stichting FFP, leidt jou op tot Certified Financial Planner (CFP®). Je leert hoe je financiële planning kan gaan integreren in jouw adviespraktijk.

Gratis webinar met nr.1 CFP'er uit Amerika

Voor iedereen die zich vóór 26 april inschrijft voor de nieuwe opleiding hebben we een geweldig cadeau! Je ontvangt namelijk exclusieve toegang tot een interactieve webinar van 90 minuten met Marc S. Freedman, de meest succesvolle CFP® van Amerika.  

Marc is auteur van “Retiring for the Genius” en bestseller “Oversold and underserved, a financial planner’s guidebook to effectively serving the mass affluent”. Marc is daarnaast TED-spreker en heeft iedere zondag zijn eigen radioprogramma “Dollars and Sense” in Boston. Met zijn relatief kleine kantoor Freedman Financial heeft hij een zeer succesvolle onderneming neergezet. In deze interactieve sessie krijg je tips en trucs in hoe jij als nieuwe CFP’er een vliegende start kunt maken.

Delen: