Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
Terug naar het overzicht

Vacature: Accountmanager

Bied jouw klanten een perfecte ondersteuning op het gebied van leren en ontwikkelen.  Volg tegelijkertijd je unieke eigen leerpad en maak, als teamlid van één van de bekendste Finance-opleiders, gebruik van de (opleidings-)mogelijkheden die we bieden.

09-06-2022
5 minuten

Wat ga je doen?

In de functie van (Intern) Accountmanager Opleidingen ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer en het commerciële resultaat van jouw eigen klantportefeuille en realiseer je new business. Je kunt denken aan klanten als grote banken, verzekeraars, intermediarbedrijven, pensioenfondsen en uitzendbureaus.

Je onderhoudt de relatie en leert je klant door en door kennen. Zo ben jij optimaal in staat om pro actief mee te denken met jouw klant over vraagstukken die bij hun spelen op het gebied van leren en ontwikkelen. 

Je dagelijkse werkzaamheden zijn onder meer:

 • Onderhouden van klantcontact per mail en telefoon.
 • Maken van accountplannen en het uitvoeren hiervan.
 • Voeren van klantgesprekken en evaluaties.
 • Maken en afstemmen van procesbeschrijvingen.
 • Opstellen van op maat gemaakte offertes.

Waar kom je terecht?

Als (Intern) Accountmanager Opleidingen bij Dukers & Baelemans maak je deel uit van het team Intern Accountmanagers. Je werkt nauw samen met de andere Intern Accountmanagers en daarnaast ook met de Business Managers en Business Developers. Samen zorg je voor een perfecte bediening van onze opdrachtgevers.

Wij werken met elkaar vanuit ons gloednieuwe kantoor in het centrum van Den Bosch. Maar uiteraard heb je ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Je bent daarin flexibel, net als je werktijden.

Wanneer zijn wij een match?

Wij vinden het voor de functie (Intern) Accountmanager Opleidingen van belang dat je ondernemend bent ingesteld en de drive hebt om met elkaar voor het beste resultaat te gaan. Je krijgt energie van het (uit)bouwen van ons netwerk in de financiële sector en bent je bewust van het belang van continue ontwikkeling.

Verder herken jij je in de volgende punten;

 • Je bent in het bezit van hbo-diploma of werkt op dit niveau.
 • Je bent een starter op de arbeidsmarkt of bent toe aan een nieuwe vervolgstap in jouw carrière.
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je bent beschikbaar voor 32 – 40 uur per week.

Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris; afhankelijk van jouw ervaring is dit tussen  € 2.350 en € 3.430 bruto per maand op basis van 40 uur (schaal C).
 • Laptop, telefoonvergoeding en een mobiliteitsoplossing (NS businesskaart, leaseauto of kilometervergoeding).
 • Flexibiliteit in je werktijden. Uiteraard hoort thuiswerken met een thuiswerkvergoeding daar ook bij.
 • Als teamlid van een opleider heb je natuurlijk de mogelijkheid om opleidingen te volgen, toegespitst op jouw expertise.
 • Veel vrijheid voor eigen inbreng.
 • Een open en ongedwongen cultuur waarin jij jezelf kunt zijn.

Over Dukers & Baelemans

Wij helpen financieel professionals in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Dan ben je in control en haal je het beste uit jezelf en jouw toekomst!

Bij Dukers & Baelemans zien we leren als een persoonlijk en (inter)actief proces dat nooit stopt en altijd verbonden is met werken. We geloven verder in gepersonaliseerd leren. Dat betekent dat ons leeraanbod zich aanpast aan jou, waardoor je een uniek eigen leerpad volgt. Verder zijn onze leerinstrumenten erop gericht je te helpen leren wanneer het jou uitkomt. Thuis, onderweg en ook tijdens het werk.

Onze klanten zijn voornamelijk banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het intermediairbedrijf. Daarnaast betekenen we steeds meer voor uitzendorganisaties, onderwijs en automotive.

Interesse?

Benieuwd wat wij jou als Commercieel Medewerker Binnendienst kunnen bieden? Solliciteer direct en neem contact op met Mieke Vrijsen via 06-15870336 of m.vrijsen-lathouwers@welten.eu.

Delen:

Meer nieuws