Vacature Afstudeerstage bij Leertechniek

Tijdens de afstudeerstage bij Dukers & Baelemans ga je meedenken over onze dienstverlening. Op dit moment richten we onze opleidingen allemaal op dezelfde manier in, maar we vragen ons af of dit de meest effectieve manier is.

Wat ga je doen?
Wil een uitzendkracht bijvoorbeeld veel beeldmateriaal als studiemateriaal of juist platte tekst? Wil een medewerker van een grootbank juist alleen een geprinte variant van de lesstof? En hoeveel oefenvragen willen onze cursisten hebben? Kortom vragen we ons af: wie is de eindgebruiker en welke behoeften hebben deze gebruikers? Op deze vraag zoeken we een antwoord zodat we onze opleidingen kunnen personaliseren en daarmee een positieve bijdrage kunnen leveren aan het resultaat van de eindgebruiker. Wellicht vraagt de eindgebruiker ook om een andere benadering. Het is aan jou om dit te achterhalen en ons te adviseren over hoe we hier het best mee omgaan.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een inkijk in de financiële sector binnen een sterk netwerk van banken en verzekeraars;
  • Goede begeleiding tijdens je stage;
  • Ruimte voor ontspanning en fun; zoals donderdagmiddagborrels, teamuitjes en deelname aan ons vitaliteitsprogramma;
  • Een open, informele en ongedwongen cultuur;
  • Uiteraard krijg je een stage- en reiskostenvergoeding.

Waar kom je terecht?
Dukers & Baelemans heeft haar hoofdkantoor in Vessem.

Wanneer zijn wij een match?

  • Je bent momenteel bezig met je HBO studie en moet stage lopen vanaf januari;
  • Je bent 36 uur beschikbaar;
  • Je volgt een HBO/WO-opleiding in de richting van Bedrijfskunde, HRM of Opleidingskunde;
  • Je wilt graag praktijkervaring opdoen.

Over Dukers & Baelemans
Dukers & Baelemans biedt een breed assortiment financiële opleidingen. Ons hoofdkantoor staat in Vessem, maar we zijn actief in heel Nederland. Dukers & Baelemans is onderdeel van Welten. De organisatie Welten is met ruim 600 interim professionals actief voor alle financiële dienstverleners in Nederland, van de bekende grootbanken tot de nieuwste FinTech startups.

Interesse?
Wil je meer weten over stages bij Welten en Dukers & Baelemans of direct solliciteren? Neem dan contact op met collega Lisanne Postma op 0683798659 of stuur je CV en motivatie per mail naar recruitment@welten.eu.