Vacature Afstudeerstage bij Vakmanschap

Tijdens de afstudeerstage van Dukers & Baelemans denk je mee over hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren en hoe we ons aanbod beter af kunnen stemmen op de gebruiker. Dat doe je binnen de afdeling Vakmanschap en daar houden we ons bezig met de ontwikkeling van het lesmateriaal (fysieke trainingen, syllabi, maar ook digitale content) van MBO tot HBO+ niveau. We schrijven nieuwsberichten en zijn ten slotte een vraagbaak voor onze cursisten. We beantwoorden niet alleen inhoudelijke vragen, maar geven hen ook advies over eventuele vervolgstappen in hun ontwikkeling.

Wat ga je doen?
Allereerst draai je mee met het team. Bij de werkzaamheden kun je denken aan lesmateriaal verbeteren/updaten, beantwoorden van vragen en inhoudelijke research. Dit zorgt ervoor dat je snel de dienstverlening begrijpt. De fiscale vakgebieden waar het Team Vakmanschap zich mee bezig houdt, zijn divers. Dit zijn onder meer de gebieden particulier, eigen woning, ondernemer/DGA, estate planning en toekomstvoorzieningen. In overleg kunnen we op deze manier een afstudeeropdracht formuleren, waar voldoende ruimte voor zal zijn!

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een inkijk in de financiële sector binnen een sterk netwerk van banken en verzekeraars;
  • Goede begeleiding tijdens het afstuderen;
  • Ruimte voor ontspanning en fun; zoals donderdagmiddagborrels, teamuitjes en deelname aan ons vitaliteitsprogramma;
  • Een open, informele en ongedwongen cultuur;
  • Uiteraard krijg je een stage- en reiskostenvergoeding.

Waar kom je terecht?
Dukers & Baelemans heeft haar hoofdkantoor in Vessem.

Wanneer zijn wij een match?

  • Je bent momenteel bezig met je HBO studie en moet gaan afstuderen vanaf januari;
  • Je volgt bij voorkeur een opleiding Fiscaal Recht of Fiscaal Economie;
  • Je bent 36 uur beschikbaar;
  • Je bent proactief, leergiering en enthousiast;
  • Je bent gemotiveerd om je opleiding tot een goed einde te brengen.

Over Dukers & Baelemans
Dukers & Baelemans biedt een breed assortiment financiële opleidingen. Ons hoofdkantoor staat in Vessem, maar we zijn actief in heel Nederland. Dukers & Baelemans is onderdeel van Welten. De organisatie Welten is met ruim 600 interim professionals actief voor alle financiële dienstverleners in Nederland, van de bekende grootbanken tot de nieuwste FinTech startups.

Interesse?
Wil je meer weten over stages bij Welten en Dukers & Baelemans of direct solliciteren? Neem dan contact op met collega Lisanne Postma op 0683798659 of stuur je CV en motivatie per mail naar recruitment@welten.eu.