Vacature Auteur Inkomen en/of Schade Zakelijk (zzp)

Heb jij het in je om begrijpelijk en creatief opleidingsmateriaal te ontwikkelen voor de hoogste leerbeleving? Dan horen we graag van je! Dukers & Baelemans is namelijk op zoek naar vakinhoudelijk specialisten in de rol van auteur bij het ontwikkelen van Wft zelfstudiemateriaal op zzp-basis.

Als auteur ben je voornamelijk bezig met het ontwikkelen van nieuwe leerinhoud en het updaten van bestaande inhoud. De content die je ontwikkelt kan bijvoorbeeld bestaan uit inhoudelijke teksten, infographics, vragen en casuïstiek voor onze Wft e-learning modules.

Je verzamelt en selecteert de nieuwe ontwikkelingen en actualiteiten in jouw vakgebied waardoor je weet welke aanpassingen je moet doen in het lesmateriaal. Je onderzoekt met een eigen kritische blik continu waar en hoe je het studiemateriaal kunt verbeteren. In voorkomende gevallen lees je het werk van andere auteurs tegen en voorzie je dit van feedback.

In deze rol is het van belang dat je actueel bent en blijft op de relevante vakgebieden. Met een flinke dosis creativiteit zet je vakinhoudelijke kennis om naar vernieuwende en begrijpelijke leerinhoud. In de meeste gevallen werk je op afstand samen met het team Ontwikkeling Vakmanschap binnen Dukers & Baelemans.

Wij bieden

  • Zelfstandig werken met veel eigen verantwoordelijkheid en flexibiliteit
  • Samenwerking met projectteams van enthousiaste en vakbekwame professionals
  • Een marktconforme vergoeding per uur of per activiteit/eindproduct
  • Een product owner als rots in de branding en aanspreekpunt

Wij vragen

  • Hbo-diploma en relevante Wft diploma’s
  • Diepgaande kennis van Inkomensverzekeringen en/of Zakelijke Schadeverzekeringen.
  • Ervaring in het ontwikkelen van zelfstudiemateriaal
  • Een profiel dat uitblinkt in nauwkeurigheid
  • Een collega die taalkundig sterk is en in het bezit is van een ‘snelle pen’
  • Proactiviteit en de bereidheid om voor de cursist tot de max te gaan

Over Dukers & Baelemans
Dukers & Baelemans helpt financieel professionals controle te geven over hun carrière pad. We zien leren als een persoonlijk en (inter-)actief proces, dat nooit stopt en altijd verbonden is met werken. We geloven verder in adaptief leren. Dat betekent dat ons leeraanbod zich aanpast aan de cursist, die zo een uniek eigen leerpad volgt. Verder zijn onze leerinstrumenten erop gericht cursisten te helpen leren wanneer het hem of haar uitkomt. Thuis, onderweg en ook tijdens het werk.

Onze klanten zijn voornamelijk banken, verzekeraars, intermediair-bedrijven en het onderwijs. Daarnaast leiden we medewerkers op voor uitzendorganisaties en de automotive branche.


Informatie en sollicitatie
Heb je interesse in of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met John van Erp, telefoonnummer 06-20 36 44 83 of j.vanerp@dukers-baelemans.nl