Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
Dukers Baelemans 7321
Terug naar het overzicht

Vacature: Business Manager

Ben jij een ondernemende Business Manager met ervaring met key accounts in een B2B-omgeving? Beschik je daarnaast over een passie voor leren en ontwikkelen? Solliciteer dan snel op de vacature Business Manager bij Dukers & Baelemans!

12-11-2021
5 minuten

Wat ga je doen?

Als Business Manager bij Dukers & Baelemans ben je (mede) verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van onze key accounts en het realiseren van new business. Je onderhoudt de relatie met onze opdrachtgevers en bouwt deze verder uit. Je draagt onze visie op leren uit en kent ons leeraanbod. Daarmee weet je de verbinding te leggen met vraagstukken die spelen bij onze opdrachtgevers op het gebied van leren en ontwikkelen. Je zit bovenop de markt en weet van daar uit kansen te benutten. Samen met onze vakinhoudelijke specialisten en ons opleidingscentrum zorg je voor een optimale klantbeleving.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een marktconform salaris; afhankelijk van je ervaring is dit tussen € 4.000 en € 6.000 bruto per maand op basis van 40 uur per week;
  • Leaseauto, laptop en vergoeding telefonie;
  • Flexibiliteit in je werktijden, thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden en wordt gefaciliteerd met een thuiswerkvergoeding;
  • De mogelijkheid om opleidingen te volgen; toegespitst op jouw expertise, met als doel jouw kennis en vaardigheden te verdiepen of te verbreden;
  • Een open, informele en ongedwongen cultuur waarbinnen iedere nieuwe collega zich direct welkom voelt.
  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng.

Waar kom je terecht?

Als Business Manager maak je deel uit van het team Business Management. Je werkt nauw samen met de andere Business Managers en Business Consultants in het team en met de collega’s van andere teams. Je vormt een hecht duo met een Accountcoördinator. Samen dragen jullie zorg voor een perfecte bediening van een aantal van onze opdrachtgevers.

Ons gloednieuwe kantoor staat in het centrum van Den Bosch. Maar uiteraard werk jij waar je dat het liefst doet. Je bent daarin flexibel, net als in je werktijden.

Wat vragen we van jou?

Je bent ondernemend ingesteld en je beschikt over ruime ervaring in een vergelijkbare rol in de B2B-markt, bij voorkeur in de financiële dienstverlening. Je bent een sterke netwerker en bent gericht op het behalen van resultaten en successen. Uiteraard heb je, net als wij, een passie voor levenslang leren en ontwikkelen. Je beschikt over goede analytische en adviesvaardigheden. Samen met jouw sterke persoonlijkheid maakt dit jou tot een ‘gesprekspartner op niveau’ voor onze opdrachtgevers. 

Je bent in het bezit van minimaal een hbo-diploma en bent je bewust van het belang van continue ontwikkeling.

Over Dukers & Baelemans

Wij helpen financieel professionals in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Dan ben je in control en haal je het beste uit jezelf en je toekomst!

Bij Dukers & Baelemans zien we leren als een persoonlijk en (inter)actief proces dat nooit stopt en altijd verbonden is met werken. We geloven verder in gepersonaliseerd leren. Dat betekent dat ons leeraanbod zich aanpast aan jou, waardoor je een uniek eigen leerpad volgt. Verder zijn onze leerinstrumenten erop gericht je te helpen leren wanneer het jou uitkomt. Thuis, onderweg en ook tijdens het werk.

Onze klanten zijn voornamelijk banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het intermediairbedrijf. Daarnaast betekenen we steeds meer voor uitzendorganisaties, onderwijs en automotive.

Interesse? 

Stuur je CV en motivatie per mail naar Mieke Vrijsen-Lathouwers via recruitment@welten.eu of neem contact op via 06-15870336.

Delen:

Gerelateerd nieuws

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.