WEBSIZE Dukers Baelemans 6415
Terug naar het overzicht

Vacature: Medewerker Cursistendesk

Ben jij het klantgerichte, energieke en enthousiaste aanspreekpunt voor onze cursisten? Heb jij op alle mogelijke vragen een antwoord en ben je een kei in het geven van studieadvies? Dan horen we graag van je!

28-08-2022
10 minuten

Wat ga je doen?

Als Medewerker Cursistendesk ben jij hét visitekaartje van Dukers & Baelemans. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle opleidingsvragen van onze individuele cursisten. Denk hierbij aan vragen over huidige- en vervolg opleidingen, inschrijvingen, studievoortgang, studieresultaten en werking van onze leersystemen. Ook verzorg je de administratieve afhandeling van de inschrijvingen. Naast het verzorgen van het inkomende klantcontact, neem je pro actief contact op met cursisten om studieadvies te verstrekken en de klanttevredenheid te toetsen. Je signaleert kansen en knelpunten zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren en belegt deze bij de juiste interne collega's. In deze centrale rol heb je contact met cursisten via zowel telefonie, e-mail, webchat als social media.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een salaris tot €2.500 bruto per maand op basis van 40 uur per week (afhankelijk van je ervaring).
 • Flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden; zoals een mobiliteitsbeleid waarbij jij zelf kiest welke vergoeding bij jou past (kilometervergoeding of OV).
 • Flexibiliteit in je werktijden, thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden en wordt ondersteund door ons thuiswerkbeleid.
 • Ruimte voor ontspanning en fun; zoals donderdagmiddagborrels, teamuitjes, het Welten- en Dukers & Baelemans-feest en deelname aan ons vitaliteitsprogramma Welten+.
 • Een open, informele en ongedwongen cultuur waarbinnen iedere nieuwe collega zich direct welkom voelt.

Wat vragen we van jou?

 • Je bent klantgericht en hulpvaardig, klantbelang en -ervaring staan bij jou voorop;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je kunt goed samenwerken in een team, het geven en ontvangen van feedback zie jij als iets positiefs.
 • Je haalt energie uit het contact met cursisten.
 • Je bent stressbestendig en flexibel waar nodig.
 • Je bent in staat zelfstandig te werken, maar weet ook op tijd te overleggen of hulp in te schakelen als dat nodig is.
 • Je beschikt over een MBO4-diploma.
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Over Dukers & Baelemans

Wij helpen financieel professionals in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Dan ben je in control en haal je het beste uit jezelf en jouw toekomst!

Bij Dukers & Baelemans zien we leren als een persoonlijk en (inter)actief proces dat nooit stopt en altijd verbonden is met werken. We geloven verder in gepersonaliseerd leren. Dat betekent dat ons leeraanbod zich aanpast aan jou, waardoor je een uniek eigen leerpad volgt. Verder zijn onze leerinstrumenten erop gericht je te helpen leren wanneer het jou uitkomt. Thuis, onderweg en ook tijdens het werk.

Onze klanten zijn voornamelijk banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het intermediairbedrijf. Daarnaast betekenen we steeds meer voor uitzendorganisaties, onderwijs en automotive.

Interesse?

Hebben we jouw interesse gewekt? Stuur je CV en motivatie per mail naar Mieke Vrijsen-Lathouwers via recruitment@welten.eu of neem contact op via 06-15870336.

Delen: