Vacature Ontwikkelaar opleidingsmateriaal

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Onze afdeling Ontwikkeling Vakmanschap speelt hierbij een belangrijke rol door de ontwikkeling en het up to date houden van opleidingsmateriaal en het verzorgen van trainingen. Op dit moment hebben wij een vacature voor een ontwikkelaar van opleidingsmateriaal binnen de vakgroep ‘Ondernemen & Vermogen’. Ben jij een vakinhoudelijk specialist op het gebied van financiële planning en vermogensplanning? Heb je ervaring met het adviseren van vermogende particulieren, dga’s en mkb-ondernemers? En ben je in staat om begrijpelijk en creatief opleidingsmateriaal met een hoge leerbeleving te ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

In deze rol werk je zelfstandig en projectmatig aan het ontwikkelen van nieuw opleidingsmateriaal en het updaten van bestaand opleidingsmateriaal. De leerinhoud die je ontwikkelt, bestaat bijvoorbeeld uit inhoudelijke teksten, vragen en casuïstiek. Ook lever je de inhoud voor video’s, animaties, podcasts en infographics die je in samenwerking met jouw collega’s van Leertechniek ontwikkelt. In voorkomende gevallen voer je de eindredactie van het werk van andere ontwikkelaars. Daarnaast ben je als vakinhoudelijk specialist op het gebied van financiële planning en vermogensplanning het aanspreekpunt voor alle inhoudelijke vragen op deze gebieden.

Voor deze rol is het essentieel dat je actueel bent en blijft op het gebied van financiële planning en vermogensplanning. Je onderzoekt continu, met een kritische blik, waar en hoe je het opleidingsmateriaal kunt verbeteren en ontdekt kansen voor nieuwe opleidingen. Met een flinke dosis creativiteit zet je vakinhoudelijke kennis om naar vernieuwende en begrijpelijke leerinhoud.

Wij vragen

  • Een HBO of universitair diploma op het gebied van Fiscaal Recht of Fiscale Economie.
  • Enkele jaren praktijkervaring met de advisering van vermogende particulieren, dga’s en mkb-ondernemers op het gebied van financiële planning en/of vermogensplanning.
  • Een profiel dat uitblinkt in proactiviteit, analytisch vermogen, initiatief, flexibiliteit en nauwkeurigheid.
  • Een professional die taalkundig sterk is en in het bezit is van een ‘snelle pen’.
  • Ervaring met het ontwikkelen van (zelf)studiemateriaal is een pré.

Wij bieden

  • Een afwisselende baan op fulltime basis met doorgroeimogelijkheden naar het trainersvak.
  • Zelfstandig werken met veel eigen verantwoordelijkheid en flexibiliteit.
  • Een enthousiast en zelfsturend team van ontwikkelaars en leerbegeleiders.
  • Een salarisindicatie van € 4.000 -  € 5.000 euro o.b.v. 40 uur afhankelijk van ervaring.
  • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Over Dukers & Baelemans
Dukers & Baelemans helpt financieel professionals controle te geven over hun carrière pad. We zien leren als een persoonlijk en (inter-)actief proces, dat nooit stopt en altijd verbonden is met werken. We geloven in adaptief leren. Dat betekent dat ons leeraanbod zich aanpast aan de cursist, die zo een uniek eigen leerpad volgt. Onze leerinstrumenten zijn erop gericht om cursisten te helpen leren wanneer het hen uitkomt. Thuis, onderweg en ook tijdens het werk. Onze klanten bestaan voornamelijk uit medewerkers van banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het intermediairbedrijf. Daarnaast leiden we medewerkers op voor de uitzendbranche en automotive. In 2020 verhuizen we naar een nieuw kantoor in Den Bosch.

Informatie en sollicitatie
Heb je interesse voor deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie naar Maurice Wiersma (coördinator Ontwikkeling Vakmanschap) via m.wiersma@dukers-baelemans.nl. Ook voor vragen kun je contact met Maurice opnemen via telefoonnummer 06 - 46 26 84 84.