Dukers Baelemans 6321
Terug naar het overzicht

Vacature: Opleidingsontwikkelaar

Wil je jouw kennis inzetten voor het (door)ontwikkelen van onze opleidingen voor financieel professionals? Dan is deze job wat voor jou! Als Opleidingsontwikkelaar ga je namelijk op verschillende (creatieve) manieren ervoor zorgen dat de leerbeleving van de cursisten van Dukers & Baelemans verder wordt geoptimaliseerd. Leren wordt hierdoor niet alleen leuker, je draagt ook nog eens bij aan een kwalitatief sterkere sector!

31-01-2023
10 minuten

Wat ga je doen?

De Opleidingsontwikkelaar is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van content voor onze opleidingen voor financieel professionals. Je kunt hierbij denken aan het maken van bijvoorbeeld e-learnings, examentrainingen of zelfstudies. Deze content wordt niet alleen geschreven, maar we zetten hiervoor ook (interactief) beeld- en geluidsmateriaal in. Dit zijn video’s, animaties en infographics die ervoor zorgen dat de kwaliteit van de leerstof niet alleen leuker, maar vooral kwalitatief sterker wordt. 

Je volgt de actualiteit in jouw expertisegebied en vertaalt deze dus naar content voor onze opleidingen. Je checkt continu kritisch of de kwaliteit van de content voldoende is en waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Daarnaast beantwoord je vragen van onze cursisten over de inhoud van onze opleidingen.

Waar kom je terecht?

Jij gaat werken voor Dukers & Baelemans, een van de labels van Welten Groep. De Opleidingsontwikkelaar maakt onderdeel uit van het team Vakmanschap. Het team bestaat uit 16 collega's met ieder hun eigen specialisme.

Wij werken vanuit ons kantoor in het centrum van Den Bosch. Maar uiteraard werk jij waar je dat het liefst doet; thuis, op kantoor, in het park of in de koffiebar. Je bent daarin flexibel, net als in je werktijden.

Wanneer zijn wij een match?

In deze functie krijg je te maken met uiteenlopende onderwerpen (zie de bullet points) van de financiële wereld. Je bent dan ook geïnteresseerd in een of meerdere van deze expertises en volgt de ontwikkelingen op de voet. Daarnaast krijg je in deze functie veel te maken met cijfertjes. Het is daarom belangrijk dat je analytisch bent ingesteld.

Verder is het volgende voor deze functie ook belangrijk:

  • Je bent in het bezit van minimaal een hbo-diploma of werkt op dit niveau;
  • Actuele kennis van een of meerdere onderwerpen: Hypotheken, Consumptief Krediet, Vermogen, Inkomen, Pensioen, Zorgverzekeringen.
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris tot €4.667 bruto per maand op basis van 40 uur per week (afhankelijk van je ervaring).
  • Laptop, telefoonvergoeding en een mobiliteitsoplossing (NS Businesskaart of kilometervergoeding)
  • Flexibiliteit in je werktijden. Uiteraard hoort thuiswerken met een thuiswerkvergoeding daar ook bij.
  • De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
Delen: