Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
WEBSIZE Dukers Baelemans 7027
Terug naar het overzicht

Vacature: Vakinhoudelijk specialist

Vind je het tof om bij te dragen aan een krachtig leerklimaat door het maken van aantrekkelijke en eigentijdse leercontent? Zorg jij voor een optimale leerbeleving voor de cursist (en opdrachtgever)? Ben je daarnaast in het bezit van de beroepskwalificaties adviseur Pensioen en adviseur Inkomen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

15-04-2021
10 minuten

Wat ga je doen?

Als Vakinhoudelijk specialist creëer, onderhoud, actualiseer en verbeter je leercontent, voor zowel onze digitale leeromgeving als onze trainingen. Je werkt met een flinke dosis inhoudelijke kennis en creativiteit aan het optimaliseren van het leerresultaat van onze cursisten. Je zorgt voor een heldere vertaling van (complexe) inhoud naar aantrekkelijke en eigentijdse leercontent. Je plaatst deze content in onze leersystemen, test het eindproduct, ondersteunt cursisten met inhoudelijke vragen en gebruikt de feedback van cursisten om jouw leercontent verder te verbeteren. Tevens borg je de actualiteit van jouw expertisegebied voor onze organisatie en onze dienstverlening.

Waar kom je terecht?

Je gaat onderdeel uitmaken van het team Ontwikkeling Vakmanschap wat uit 17 collega’s bestaat. Je hebt verschillende directe collega vakinhoudelijk specialisten. Daarnaast bestaat het team o.a. uit digitale cursus- en contentspecialisten, productowners en ondersteuners.

In Den Bosch staat ons gloednieuwe, inspirerende kantoor. Hier praten we met elkaar bij, wisselen we ideeën uit en overleggen we met elkaar. Daarnaast werk je vanuit huis als je je wilt concentreren of even lekker door wilt werken.

Wat bieden we jou?

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.100 en € 3.300 op basis van 40 uur, afhankelijk van je ervaring en kennis.
 • Flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden; zoals een mobiliteitsbeleid waarbij jij zelf kiest welke vergoeding bij jou past (leaseauto, kilometervergoeding of OV);
 • Flexibiliteit in je werktijden; thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden en ondersteunen we met ons thuiswerkbeleid.
 • Ruimte voor ontspanning en fun; zoals donderdagmiddagborrels, teamuitjes, het Welten- en Dukers & Baelemans-feest en deelname aan ons vitaliteitsprogramma Welten+.
 • Een open, informele en ongedwongen cultuur waarbinnen iedere nieuwe collega zich direct welkom voelt.

Wat vragen we van jou?

 • Je bent didactisch sterk onderlegd, je hebt een sterk gevoel voor teksten en blinkt uit in het schrijven hiervan.
 • Je hebt een sterk gevoel voor (interactief) beeld- en geluidsmateriaal, zoals video’s, animaties en infographics.
 • Je beschikt over een geldige beroepskwalificatie (diploma Wft Vermogen of Wft Hypothecair Krediet, Wft Pensioen en Wft Inkomen).
 • Je bent een ondernemer van je eigen talent en expertise. Je houdt ervan om je mouwen op te stropen en zaken voor elkaar te brengen met soms korte tijdslijnen.
 • Je houdt ervan om projectmatig samen te werken aan een gemeenschappelijk doel met gezamenlijke verantwoordelijkheid. Pijlers hierbij zijn transparantie en gelijkwaardigheid.
 • Je stelt jezelf collegiaal op en vindt het leuk om kennis en ervaring te delen.
 • Je vindt het van belang dat je jezelf blijft (door)ontwikkelen zowel op inhoud als op het gebied van leren.
 • Je beschikt over kennis van leerprocessen.

Over Dukers & Baelemans

Wij helpen financieel professionals in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Dan ben je in control en haal je het beste uit jezelf en jouw toekomst!

Bij Dukers & Baelemans zien we leren als een persoonlijk en (inter)actief proces dat nooit stopt en altijd verbonden is met werken. We geloven verder in gepersonaliseerd leren. Dat betekent dat ons leeraanbod zich aanpast aan jou, waardoor je een uniek eigen leerpad volgt. Verder zijn onze leerinstrumenten erop gericht je te helpen leren wanneer het jou uitkomt. Thuis, onderweg en ook tijdens het werk.

Onze klanten zijn voornamelijk banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het intermediairbedrijf. Daarnaast betekenen we steeds meer voor uitzendorganisaties, onderwijs en automotive.

Interesse?

Hebben we jouw interesse gewekt? Stuur je CV en motivatie per mail naar Mieke Vrijsen-Lathouwers via recruitment@welten.eu. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Maurice Wiersma via 06-46268484.

Delen:

Gerelateerd nieuws

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.