Terug naar het overzicht

Vernieuwd aanbod junior CDD/KYC opleidingen

Het vakgebied CDD/KYC is relatief nieuw en daardoor nog volop in ontwikkeling. Met de uitbreiding van onze opleidingen kunnen CDD/KYC-professionals zichzelf ontwikkelen en versnelt (door)groeien in dit vakgebied vol carrièrekansen.

02-08-2023
2 minuten

Ontwikkeling van Customer Due Diligence

Met trots hebben we sinds 2019 honderden professionals mogen helpen om versneld een mooie start te maken in het vakgebied CDD/KYC; het epicentrum bij banken in de strijd tegen ondermijning van het financiële stelsel door criminaliteit.

Wat startte met een e-learning en een handvol trainingen, is in de loop der jaar uitgegroeid naar digitale zelfstudies Wwft, permanent actueel, masterclasses en verschillende praktijkassessments. Ontwikkeld en verzorgd door een team aan energieke vakmensen.

Het vakgebied CDD/KYC is relatief nieuw en daardoor nog volop in ontwikkeling. Wwft-plichtigen zoals banken weten steeds beter de focus en energie te leggen naar klanten die risico’s met zich mee kunnen brengen. Iedereen is merkbaar nog op zoek naar de juiste norm en probeert zich aan te passen aan de kwetsbaarheden van hun eigen business model en mogelijke betrokkenheid bij Wwft-risico’s.

Uitbreiding van junior CDD opleidingen

Dukers & Baelemans staat vooraan in deze ontwikkelingen. Met een uitbreiding van onze opleidingen willen we CDD/KYC-professionals nog beter laten (door)groeien in dit vakgebied vol carrièrekansen, zodat ze nu al meer regie kunnen pakken op hun toekomst. Voor de junior CDD/KYC professional bestaat het vernieuwde aanbod uit de volgende praktijktrainingen:

Bekijk het volledige junior CDD/KYC aanbod

Toe aan de volgende stap?

Binnenkort presenteren we ook onze medior CDD/KYC opleidingen. Bij deze trainingen verdiep je je in onderwerpen waar jij op je werk het verschil mee gaat maken. Leer bijvoorbeeld hoe om te gaan met een klant met cryptovermogen of ontdek hoe tussenpersonen criminelen helpen met witwassen via vastgoed. De nieuwe medior CDD/KYC opleidingen zijn vanaf 16 augustus beschikbaar op onze website. 

Delen: