Wft- en PE-examens: persoonsgegevens controleren via DigiD

Ga je binnenkort een Wft- of PE-examen doen? Vanaf nu moet je dan eerst eenmalig jouw persoonsgegevens goedkeuren bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Daarna kun je je op de gebruikelijke manier inschrijven voor een Wft- of PE-examen.

De procedure is als volgt:

Stap 1
Je controleert eenmalig je persoonsgegevens bij DUO. Je persoonsgegevens staan in een beveiligde omgeving. Deze gegevens komen rechtstreeks uit de Basisregistratie Personen (BRP), een betrouwbaar register dat de gemeente beheert. Je logt in met jouw DigiD met sms-controle op deze beveiligde omgeving via www.duo.nl/wft. Daar kun je jouw persoonsgegevens controleren en goedkeuren.

Stap 2
Je schrijft je op de gebruikelijke manier in voor een Wft-  of PE-examen. Ga hiervoor naar www.eifd.nl en log in met je bestaande gebruikersgegevens.

Meer weten?
Heb je nog vragen over de controle van jouw persoonsgegevens? Neem dan contact op met het Servicecentrum Wet op het financieel toezicht van DUO op het telefoonnummer 050 - 599 76 90. Het Servicecentrum DUO is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Heb je nog andere vragen over het boeken van een Wft- of PE-examen?
Neem dan contact op via service@eifd.nl of 088 - 828 87 00 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur).