Actualiteitendag PE FFP 2017

Met de actualiteitendag 2017 voor de Financieel Planner houd je je kennis helemaal up to date. De gevolgen van de wijzigingen voor jouw klant nu en in de toekomst worden behandeld.


  • Aan de slag met praktijkcasuïstiek
  • Onder begeleiding van een ervaren docent uit de adviespraktijk
  • Toegang tot actuele FFP syllabi
Contactdagen
1 dag
Studievorm
Klassikaal
PE Punten
FFP kennisleden

Inhoud van de opleiding

De FFP schrijft jaarlijks de onderwerpen voor. Voor 2017 is de voor de hand liggende keuze de problematiek rond het pensioen in eigen beheer, belicht vanuit financiële planning. Welke keuze past het best bij de (financiële) situatie van de DGA? Wat geeft de partner van de DGA op? Op welke wijze kan dit worden gecompenseerd? Hoe gaan we vanaf 1 april 2017 voorzien in de oudedag van de DGA en zijn partner? Beleggen in de BV, of in privé? Of misschien in box 1 middels lijfrente?

Bij dit alles speelt het huwelijksvermogensrecht tussen de DGA en zijn partner een belangrijke rol. Alle reden om een uitstapje te maken naar de nieuwe beperkte gemeenschap van goederen vanaf 2018.

Programma

Conform de FFP Leerdoelen hebben wij een uniek uitdagend programma ontwikkeld waarin kennis met actuele casuïstiek uit de praktijk wordt geïntegreerd. Hiermee ben je in staat om jouw klant juist, helder en op een voor de klant begrijpelijke wijze te adviseren. Tijdens de bijeenkomst worden verschillende actualiteiten behandeld die invloed hebben op uw adviespraktijk.

Leerdoelen

Tijdens de interactieve trainingsdag en de e-learning richten we op de door de FFP voorgeschreven leerdoelen. 

Het hoofdthema van de actualiteitendag is de uitfasering van het pensioen in eigen beheer. Er zal aandacht zijn voor de juridische gevolgen, met name de positie van de partner. 

Doelgroep

Bedoeld voor ‘kennisleden’ van de FFP en voor allen die hun vak serieus nemen en op jaarlijkse basis de laatste wetswijzigingen willen doornemen met vakgenoten.

Toelichting prijs

De prijs voor een niet-gecertificeerd lid is exclusief afdracht aan het PER systeem FFP ad. € 41,62 exclusief BTW.
Heb je gekozen voor het kennislidmaatschap van de FFP, dan worden deze kosten apart in rekening gebracht. Tijdens de bijeenkomst kun je aangeven of je kennislid bent.

Bij deze opleiding ontvang je:

  • 1 contactdag van 9.30 tot 17.00uur.
  • FFP syllabi digitaal t.w.v. € 300 kosteloos beschikbaar.
Stap 1/3

Opleiding kiezen

Je bestelling

Gegevens