Conform de overheidsmaatregelen i.v.m. corona is het vanaf 1 juni weer mogelijk om klassikale opleidingen te volgen. De komende twee weken komen er voor onze klassikale opleidingen daarom extra data en locaties beschikbaar. Daarnaast wordt het voor ons volledige opleidingsaanbod mogelijk om de opleiding in de vorm van een virtual classroom te volgen. Deze opleidingsvorm wordt de komende weken per opleiding aan de website toegevoegd.

Assessment­training FFP (voor EFA)

De training bereidt je voor op het praktijkexamen FFP en richt zich op de leerdoelen en exameneisen van de Stichting Certificering FFP. De integratie van de verschillende disciplines wordt behandeld vanuit de 9 life-events die worden onderscheiden voor het FFP-examen.


  • Optimale voorbereiding op het FFP examen
  • Topdocenten uit de praktijk
  • 1,5 dag begeleiding door een docent
Contactdagen
1,5 dag
Studieduur
35 uur incl. voorbereiding
Prijs
€ 495

Inhoud van de opleiding

De financieel planner neemt bij het opstellen van een financieel plan het integraal klantbeeld als vertrekpunt voor zijn dienstverlening. De Leergang FFP leert u op geïntegreerde wijze de verschillende disciplines van financiële planning toe te passen in uw adviespraktijk.

De assessmenttraining is conform het examentraject van de FFP opgezet en is ter voorbereiding op het verdedigen en presenteren van de casus en het mondeling examen dat daarop volgt, het praktijkexamen. In een tweetal bijeenkomsten wordt aandacht besteed aan het verdedigen van de casus. Om u goed te kunnen voorbereiden op dit deel van het examen is het van belang de stof te herhalen. Er wordt daarom geoefend vanuit de 9 life-events en er wordt rekening gehouden met de specifieke examineringsmethodiek van het praktijkexamen.

Programma

Contactdag 1: 09.00 uur tot 17.00 uur
Contactdag 2: 09.00 uur tot 12.30 uur

 

 

Stap 1/3

Opleiding kiezen

Je bestelling

Gegevens