1. Home
  2. Opleidingen
  3. Bijzonder Beheer

Bijzonder Beheer

Als Bijzonder Beheer-specialist ben je de steun en toeverlaat van klanten die in financieel zwaar weer (dreigen te) komen. Wil jij werken aan een financieel gezonde toekomst voor Nederland?

Nieuwe opleiding: Bijzonder Beheer Particulieren

In de opleiding leer je need-to-have kennis en toepassingsvaardigheden. Er wordt gefocust op de early en late fase van het bijzonder beheerproces. De nieuwe opleiding is interessant voor iedere professional met de ambitie om als Bijzonder Beheer-specialist aan de slag te gaan bij organisaties zoals financiële instellingen, Belastingdienst, private lease maatschappijen, energiemaatschappijen of schuldhulpverlening.

Bekijk de opleiding

Wil je meer info? Vraag hier de brochure aan

Toegang tot de Bijzonder Beheer community

Iedere deelnemer van de opleiding ontvangt tevens een jaar lang toegang (t.w.v. €1.050,-) tot de community voor Bijzonder Beheer professionals. Hierin kun je je met vakgenoten blijven ontwikkelen in de wereld van bijzonder beheer. Onderdeel van het lidmaatschap is toegang tot het online platform, vier themawebinars, tweewekelijkse interactieve kennissessies, diverse fysieke evenementen en meer.