Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
Dukers Baelemans 7357
 1. Home
 2. Opleidingen
 3. CDD
 4. Permanent Actueel CDD/KYC (Wwft)
CDD

Permanent Actueel CDD/KYC (Wwft)

 • Actuele en relevante actualiteiten
 • Aantoonbaar actueel conform opleidingsvereiste (art. 35 Wwft)
 • Praktijkgerichte tips voor alle professionals
 • Studievorm Digitaal
 • Geldigheid 1 jaar
 • Prijs € 99 (vrijgesteld van btw.)

Met Permanent Actueel blijf je continu relevant en actueel in de veranderende wereld van Customer Due Diligence (CDD)/Know Your Customer (KYC). Of het nu een nieuwe anti-witwasrichtlijn, de komst van het UBO-register of de impact van kunstmatige intelligentie op transactiemonitoring is, dit vakgebied ontwikkelt zich continu. De KYC/CDD-professional van nu moet daarom al bezig zijn met de realiteit van morgen.

Bestudeer Permanent Actueel waar en wanneer jij wilt en pas het geleerde direct toe in de praktijk. Voor slechts €99 per jaar ben je aantoonbaar actueel (opleidingsvereiste art. 35 Wwft) en blijf je dat ook.

Inhoud

Permanent Actueel is een digitale zelfstudie waarin iedere maand minimaal een nieuwe actualiteit wordt toegevoegd. Daarnaast kun je elk kwartaal deelnemen aan een interactieve webinar. Ben je op het moment van de webinar niet in de gelegenheid deze live te volgen? Dan is dat ook geen probleem. Deze nemen we namelijk op en voegen we toe aan jouw digitale leeromgeving. Ook zullen we soms verwijzen naar externe bronnen met relevante actualiteiten. Door de combinatie van deze lesstof blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied, zodat je de wet- en regelgeving adequaat kunt blijven toepassen.

Onderwerpen die in jouw leeromgeving voorbij komen, hebben betrekking op actualiteiten en gaan over zaken die in de praktijk als moeilijk worden ervaren. Ze zijn relevant voor jouw werkzaamheden als CDD/KYC-professional, of je nu voor een financiële instellingen en/of andere Wwft-plichtige organisaties werkt. Integriteitsrisico’s van een klant doorkruisen namelijk niet alleen een financiële instelling, maar ook een accountant, belastingadviseur en notaris.

Door de micro learnings te bestuderen en deel te nemen aan de webinars, kun je jouw permanente actualiteit aantonen. Dit is een van de aandachtspunten uit de AFM leidraad Wwft over de opleidingsvereiste (art. 35 Wwft).

Voor wie?

Permanent Actueel KYC/CDD (Wwft) is bedoeld voor:

 • KYC/CDD-professionals die actueel en relevant willen blijven in hun vakgebied.
 • Professionals die vanuit hun werkzaamheden permanent actueel op het gebied van KYC/CDD dienen te zijn. Denk hierbij aan (financieel) professionals bij financiële instellingen en compliance medewerkers, accountantskantoren of beleggingsinstellingen.
 • (Financieel) professionals die een rol als KYC/CDD-professional ambiëren.

Leervorm

Door de inzet van onze innovatieve leeromgeving kun je Permanent Actueel bestuderen wanneer het jou uitkomt, of nu je thuis, onderweg of op je werk bent. Gebruik bijvoorbeeld onze app op jouw smartphone of  tablet of log in via je computer  op ons online opleidingsportaal. De gekozen leervorm voor een actualiteit kan verschillen. Op basis van de actualiteit kiezen we soms voor bijvoorbeeld een tekst, infographic of interactieve video. Per e-mail brengen we je op de hoogte van nieuw toegevoegde leereenheden.

Let op: de inlogcode voor de digitale leeromgeving is na ontvangst 1 jaar geldig. 

Vervolgopleidingen

Door de actualiteiten te bestuderen en deel te nemen aan de webinars, kun je jouw permanente actualiteit aantonen. Dit is een van de aandachtspunten uit de AFM leidraad Wwft over de opleidingsvereiste (art. 35 Wwft).

Moet je daarnaast nog voldoen aan de andere aandachtspunten uit deze opleidingsvereiste? Dan is Introductie KYC/CDD (Wwft) geschikt voor jou. Deze digitale zelfstudie richt zich op de basisprincipes van CDD (Wwft). Wil je je een stap verder ontwikkelen op CDD gebied? Dan is de CDD/KYC Academy geschikt voor jou. Hier leer je op toepassingsniveau de taken en werkwijze van een bekwame CDD/KYC-professional te beheersen.

Let op: Permanent Actueel CDD/KYC (Wwft) is in de CDD/KYC Academy een onderdeel van de lesstof. Besluit je dus hiervoor te kiezen, dan is het niet noodzakelijk om ook Permanent Actueel te volgen/bestellen. Meer hierover lees je op onze CDD opleidingspagina.

Startdata en locaties

Permanent Actueel CDD/KYC (Wwft)

Prijs
€ 99
Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur), telefoon of Whatsapp (beiden maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur). We reageren op Whatsapp binnen een uur.

Cursistendesk Dukers Baelemans

Gerelateerde opleidingen

CDD
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
ING Logo Dukers Baelemans
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.