Op dit moment plannen we geen nieuwe data voor dit assessment. Heb je vragen over het nieuwe CFP-bouwwerk en onze opleidingen om Certified Financial Planner (CFP) te worden? Neem dan contact met ons op.

Dukers Baelemans 6261
  1. Home
  2. Opleidingen
  3. Certified Financial Planner (CFP/FFP)
  4. Assessmenttraining CFP (voor EFA)
Certified Financial Planner (CFP/FFP)

Assessmenttraining CFP (voor EFA)

  • Optimale voorbereiding op het CFP examen (oude stijl)
  • Topdocenten uit de praktijk
  • 1,5 dag begeleiding door een docent
  • Studievormen Klassikaal
  • Lesdagen 1,5 dag
  • Prijs € 549

De training bereidt je voor op het praktijkexamen CFP (oude stijl) en richt zich op de leerdoelen en exameneisen van de Stichting Certificering Financieel Planners. De integratie van de verschillende disciplines wordt behandeld vanuit de 9 life-events die worden onderscheiden voor het CFP-examen.

Het laatste praktijkexamen (oude stijl) vindt plaats op 22 t/m 26 juni 2023. 

Inhoud

De financieel planner neemt bij het opstellen van een financieel plan het integraal klantbeeld als vertrekpunt voor zijn dienstverlening. De Leergang CFP leert jou op geïntegreerde wijze de verschillende disciplines van financiële planning toe te passen in jouw adviespraktijk.

De assessmenttraining is conform het CFP examentraject (oude stijl) van de FFP opgezet en is ter voorbereiding op het verdedigen en presenteren van de casus en het mondeling examen dat daarop volgt, het praktijkexamen. In twee bijeenkomsten wordt aandacht besteed aan het verdedigen van de casus. Om je goed te kunnen voorbereiden op dit deel van het examen is het van belang de stof te herhalen. Er wordt daarom geoefend vanuit de 9 life-events en er wordt rekening gehouden met de specifieke examineringsmethodiek van het praktijkexamen.

Programma

Contactdag 1: 09.00 uur tot 17.00 uur
Contactdag 2: 09.00 uur tot 12.30 uur

Voor wie?

Deze assessmenttraining is geschikt voor kandidaten die gaan deelnemen aan het verkorte praktijkexamen CFP voor EFA (oude stijl).

Let op: cursisten die op dit moment de volledige Leergang CFP volgen bij Dukers & Baelemans, hoeven zich niet voor deze assessmenttraining in te schrijven. De assessmenttraining maakt reeds onderdeel uit van de volledige leergang CFP. 

Examen

De examendata voor de CFP examens vind je op de website van de FFP.

Startdata en locaties

Assessmenttraining CFP (voor EFA)

Prijs
€ 549

Geen startdata gevonden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur), telefoon of Whatsapp (beiden maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur). 

Cursistendesk Dukers Baelemans
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans