De Nieuwe Financieel Professional

Dukers & Baelemans ziet de markt steeds meer veranderen. Ben jij klaar voor alle nieuwe ontwikkelingen? Wees optimaal voorbereid en zorg ervoor dat jij klaar bent voor de toekomst! Bekijk hier ons complete aanbod.

Achtergrond

Als Nieuw Financieel Professional moet jij ervoor zorgen dat jouw kennis en vaardigheden altijd up-to-date zijn. Jij moet in kunnen spelen op de continue veranderingen. Met Dukers & Baelemans en ons opleidingsaanbod blijf je altijd wendbaar en weerbaar, zodat je je direct aanpast aan nieuwe omstandigheden en regelgeving.

Ben jij klaar voor de toekomst?
We bieden de ondersteuning die jij als Financieel Professional nodig hebt. Met ons huidige opleidingsaanbod beschik je over dé middelen om jouw kennis op het juiste niveau te houden. Zo ben je weerbaar en altijd up-to-date over het wettelijke bouwwerk. Beschik je ook nog eens over de juiste vaardigheden? Dan ben je als Financieel Professional ook gelijk wendbaar. Alleen kennis is voor jou als Financieel Adviseur niet voldoende en door met deze twee eigenschappen aan de slag te gaan, zorg jij dat je toekomstbestendig bent!

Competenties en vaardigheden
Als Nieuw Financieel Professional moet je daarom beschikken over 5 zogenaamde sleutelcompetenties:

  • Probleemoplossend vermogen
  • Samenwerken
  • Zelfsturing & ontwikkeling
  • Verbinden
  • Verbeteren

Opleidingsaanbod

Om jou klaar te stomen voor de toekomst hebben we een digitale leeromgeving ontwikkeld waarin je direct aan deze vaardigheden kunt werken.

De eerste opleiding die wij hierin aanbieden is die van Behavioral Finance. Later dit jaar wordt het aanbod aangevuld en heb je de mogelijk om je verder te ontwikkelen op het gebied van CDD, AVG, Agile, Data Science en meer.

Behavioral Finance
De te volgen opleiding als jij je beseft dat klanten lang niet altijd rationeel handelen. Als Financieel Adviseur is het voor jou van belang dat je dit gedrag herkent en hier op in kunt spelen. Zo kun je de klant optimaal begeleiden tijdens het adviesproces.

Meer weten? Bekijk dan hier de opleidingspagina van Behavioral Finance.