E-learning Adviseur Duurzaam Beleggen | Dukers Baelemans
  1. Home
  2. Opleidingen
  3. Duurzaamheid
  4. E-learning Kennismakingsmodule Duurzaam Wonen
Duurzaamheid

E-learning Kennismakingsmodule Duurzaam Wonen

  • Je leert waarom verduurzaming belangrijk is
  • Je leert welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn
  • Je leert welke acties je nu al kan ondernemen
  • Studievorm Digitaal
  • Studiebelasting 2 uur

Duurzaamheid en energiebesparing zijn de komende jaren belangrijke thema’s voor huizenbezitters en huizenkopers. De Financieel Adviseur of makelaar heeft een belangrijke rol in eerlijk en gedegen advies over het aanbrengen van energiebesparende voorzieningen aan de eigen woning en de financiële gevolgen.

Waarom is verduurzaming van de eigen woning noodzakelijk is, welke technische mogelijkheden zijn er om de woning te verduurzamen en wat voor financiële gevolgen heeft dit voor de klant? Dat leer je in deze e-learning aan de hand van praktische tips en voorbeelden.

Inhoud

In deze Kennismakingsmodule Duurzaam Wonen gaan we nader in op het antwoord op de vraag waarom het noodzakelijk is om de woning te verduurzamen. Je leert meer over de gevolgen van klimaatverandering en de actie(s) die we hierop moeten én kunnen nemen.

De opleiding is verdeeld in verschillende blokken. In het eerste blok gaan we nader in op het antwoord waarom het noodzakelijk is om de woning te verduurzamen. In blok 2 leer je meer over het technische gedeelte. Je leert welke maatregelen mogelijk zijn, wat het kost en voor welk type woning welke maatregel het eerst en meest relevant is. Het derde onderdeel is het financieringsblok. Aangezien de opleiding is bedoeld voor informerende functies, wordt in dit blok kort aandacht besteed aan hoe de klant verduurzaming kan betalen.

Voor wie?

Deze Kennismakingsmodule Duurzaam Wonen is bedoeld voor medewerkers die een informerende rol bekleden en / of belangstellenden die op basis van persoonlijke interesse meer willen weten over duurzaamheid.

Resultaat

Je wordt zeker geen energieadviseur, maar je beschikt na het afronden van de opleiding wel over de basiskennis met betrekking tot de technische mogelijkheden van verduurzaming van de woning en wat het belang daarvan is.

Materialen

Je ontvangt toegang tot de digitale leeromgeving.

Let op:
De inlogcode voor de digitale leeromgeving is na ontvangst 1 jaar geldig. 

Startdata en locaties

Kennismakingsmodule Duurzaam Wonen

Prijs
€ 59
Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur), telefoon of Whatsapp (beiden maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur). 

Cursistendesk Dukers Baelemans
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans