E-learning Adviseur Duurzaam Wonen

Duurzaamheid en energiebesparing zijn de komende jaren belangrijke thema’s voor huizenbezitters en huizenkopers. Als hypotheekadviseur heb jij een belangrijke rol in een eerlijk en gedegen advies over het aanbrengen van energiebesparende voorzieningen aan de eigen woning en de financiële gevolgen.

In deze e-learning leer je waarom verduurzaming van de eigen woning noodzakelijk is, welke technische mogelijkheden er zijn om de woning te verduurzamen en welke financiële gevolgen dit voor de klant heeft. Je krijgt praktische tips en voorbeelden waardoor je direct van toegevoegde waarde kunt zijn in jouw advies naar klanten op het gebied van verduurzaming van de eigen woning.

Studievorm
Digitale zelfstudie
Studiebelasting
Ca. 3 uur
Prijs
€ 59

Inhoud

In deze e-learning Adviseur Duurzaam Wonen gaan we nader in op de vraag waarom het noodzakelijk is om de woning te verduurzamen. Daarnaast bespreken we welke (technische) mogelijkheden er zijn om de woning te verduurzamen en bespreken we hoe klanten de verduurzaming van de woning kunnen financieren. 

De vraag is voor veel huizenbezitters hoe kan ik mijn huis verduurzamen, welke stappen moet ik hiervoor zetten en welke financiële gevolgen heeft dit voor mij? Als hypotheekadviseur kun jij een belangrijke rol spelen in eerlijk en gedegen advies over het aanbrengen van energiebesparende voorzieningen aan de eigen woning. Hierin ben jij bij uitstek van toegevoegde waarde voor je klant.

We sluiten de e-learning Adviseur Duurzaam Wonen af met een examen dat bestaat uit 20 vragen.

Doelgroep
Deze opleiding is bedoeld voor hypotheekadviseurs die met de klant het gesprek voeren over alle aspecten van verduurzaming van de woning.

PE-punten
Het volledig afronden van deze e-learning levert je de volgende PE-punten op:

  • SEH: 3 punten PE SEH 2020 categorie B
  • FFP: 3 punten PE FFP 2020 Kennis & Actualiteit

De PE SEH- en FFP punten melden wij op verzoek aan. Stuur hiervoor een e-mail naar contact@dukers-baelemans.nl o.v.v. je SEH- en/of FFP-nummer.

Stap 1/3

Opleiding kiezen

Je bestelling

Gegevens