Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
 1. Home
 2. Opleidingen
 3. Echtscheidingsadvies (RFEA)
 4. Examentraining Leergang RFEA Particulier - multiple choice
Echtscheidingsadvies (RFEA)

Examentraining Leergang RFEA Particulier - multiple choice

 • Intensieve voorbereiding op het examen
 • Bespreken succesvolle aanpak mc-vragen
 • Oefenen met 250 mc-vragen van de afgelopen examens
 • Studievormen Klassikaal
 • Lesdagen 1 dag
 • Prijs € 385

Het examen RFEA Particulier bestaat uit twee delen: een multiple choice examen en een casusopdracht. Bereid je optimaal voor op het multiple choice gedeelte van het RFEA examen met de examentraining Leergang RFEA Particulier – multiple choice. Door het intensief trainen van een selectie van vragen uit de laatste examens, verhoogt deze training jouw slagingskans. Of je nu voor de eerste keer examen doet of gaat herkansen. 

Inhoud

De examentraining is geschikt voor kandidaten die gaan deelnemen aan het multiple choice examen RFEA Particulier. Door het volgen van de Examentraining Leergang RFEA Particulier - multiple choice bereid je je uitstekend voor op de multiple choice vragen van het RFEA examen. Samen met een ervaren trainer en je vakgenoten bekijk je een selectie van vragen uit de laatste twee RFEA multiple choice examens. Hierbij wordt niet alleen uitgebreid ingegaan op de inhoudelijke aspecten, maar ook op de meest succesvolle aanpak van de vragen. Naast de trainingsdag krijg je toegang tot de oefenexamens in de e-learning omgeving. Hierin zijn 250 examenvragen van de afgelopen jaren opgenomen, geactualiseerd naar de huidige wet- en regelgeving.

Let op: cursisten die op dit moment de Leergang RFEA Particulier volgen hoeven zich niet voor deze examentraining in te schrijven. De examentraining maak deel uit van de Leergang en wordt gegeven tijdens de vierde contactdag van module 2.

Examen

Het RFEA Particulier examen wordt afgenomen door de stichting RFEA.

Voorbereiding

Een succesvolle examentraining begint bij een goede voorbereiding. Dat betekent dat we je adviseren de syllabi RFEA Particulier  te bestuderen en minimaal 1 oefenexamen met succes af te ronden voordat je deelneemt aan de examentraining.

Beschik je niet over de syllabi RFEA Particulier  en de oefenexamens om je voor te bereiden? Bestel deze dan gratis mee tijdens je inschrijving. Je ontvangt van ons dan inloggegevens voor een digitale leeromgeving met hierin de syllabi en de oefenexamens. Wil je graag de papieren syllabi bestellen (€ 85)? Neem dan contact met ons op via contact@dukers-baelemans.nl.

PE-punten

Met het volgen van de Examentraining Leergang RFEA Particulier - multiple choice kun je de volgende PE-punten behalen:

 • MfN: 6 PE-punten.

Voor het Mfn register geldt: bij aanmelding geef je aan dat je punten wilt accrediteren. Ook geef je dat aan bij onze docent, die je aanwezigheid vastlegt in onze systemen. Zelf meld je de behaalde punten aan bij MfN en wij bevestigen je aanwezigheid.

Korting

Het examen RFEA Particulier bestaat uit twee delen: een multiple choice examen en een casusopdracht gevolgd door een mondeling examen. Wil je jezelf ook optimaal voorbereiden op het casuïstiekgedeelte van het RFEA examen? Schrijf je dan ook in voor de Examentraining Leergang RFEA Particulier – casuïstiek. Indien je jezelf voor beide examentrainingen inschrijft, ontvang je van ons 10% korting over beide examentrainingen. Stuur hiervoor een e-mail naar contact@dukers-baelemans.nl.

Startdata en locaties

Examentraining RFEA Particulier - Multiple Choice

Prijs
€ 385
Startdatum
Locatie
 
Startdatum
 • 08 september 2022 (09:30 - 16:30)
Locatie Bunnik
Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur), telefoon of Whatsapp (beiden maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur). We reageren op Whatsapp binnen een uur.

Cursistendesk Dukers Baelemans

Gerelateerde opleidingen

Echtscheidingsadvies (RFEA)
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
ING Logo Dukers Baelemans
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans