Dukers Baelemans 7162
 1. Home
 2. Opleidingen
 3. Erkend financieel adviseur (SEH)
 4. PE SEH Toekomstvoorzieningen: een samensmelting van theorie en praktijk
Erkend financieel adviseur (SEH)

Toekomstvoorzieningen: een samensmelting van theorie en praktijk

 • Gericht op de adviespraktijk
 • Ervaren trainers uit de adviespraktijk
 • Ruimte voor inbreng van klantsituaties en netwerken met vakgenoten
 • Studievorm Klassikaal
 • PE-punten 6 PE SEH punten (B) + 6 CFP K&A-punten
 • Prijs € 230

Inhoud

Deze opleiding wordt aangeboden in samenwerking met Impact.      Logo Impact opleidingen

Let op: hier zijn de algemene voorwaarden van Impact van toepassing. Bij betaling vind je de algemene voorwaarden van Impact.

Bij het adviseren in hypotheekdossiers wordt gefocust op de toekomst. Dergelijke dossiers mogen niet beperkt worden tot de eigen woning. Toekomstvoorzieningen zoals ontslagstamrechten, kapitaalverzekeringen en lijfrenten vormen een onlosmakelijk onderdeel van hypotheekdossiers. Lijfrentedossiers zijn van alle dag, ‘hot’ en vaak zeer complex.

Voor een adviseur geldt dat hij of zij moet beschikken over de juiste én actuele kennis om op maat te kunnen adviseren. Ken je de ins en outs van de verschillende lijfrenteregimes? Heeft jouw klant voldoende aftrekruimte voor zijn lijfrentepremies? Ben je op de hoogte van de (on)mogelijkheden bij expiraties? En weet je welke gevolgen bijvoorbeeld zijn verbonden aan afkoop? Wat is revisierente? Hoe vraag je een saldoverklaring voor jouw klant aan? Kan mijn klant zijn lijfrente bij echtscheiding geruisloos toedelen aan zijn ex? Allemaal vragen die de dagelijkse lijfrentepraktijk bezighouden. En die worden zonder meer beantwoord tijdens de masterclass.

Naast genoemde onderwerpen, zijn er natuurlijk nog tal van andere, dagelijks spelende, issues op het terrein van lijfrenten te benoemen. Erik van Toledo neemt je tijdens de masterclass Toekomstvoorzieningen, een samensmelting van theorie en praktijk, mee in de complexe en zeer boeiende wereld van lijfrenten. De fiscale regimes en praktijkissues worden besproken aan de hand van cases waarmee de tijdens de masterclass behandelde fiscale regels op interactieve wijze worden gedeeld. Tijdens de masterclass worden cases op zowel nationaal als internationaal niveau behandeld. Vanzelfsprekend passeren de laatste actualiteiten op het terrein van lijfrenten de revue.

Resultaat

Na het volgen van deze masterclass ben je op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen op het gebied van lijfrenten en kun je de meeste voorkomende praktijkdossiers op dat terrein moeiteloos, snel en op efficiënte wijze afhandelen. Je kan jouw klant optimaal adviseren.

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor financieel adviseurs die zich verder willen bekwamen in hun vak.

PE-punten

Voor deelname aan deze training ontvang je:

 • 6 K&A punten voor de CFP 
 • 6 PE SEH-punten in categorie B

Beschikbare leervorm

Toekomstvoorzieningen: een samensmelting van theorie en praktijk

Prijs
€ 230
Startdatum
Locatie
 
Startdatum
 • 02 november 2023 (09:30 - 16:45)
Locatie Zeist
Startdatum
 • 17 november 2023 (09:30 - 16:45)
Locatie Apeldoorn
Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur), telefoon of Whatsapp (beiden maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur). 

Cursistendesk Dukers Baelemans
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans