Examentraining Leergang RFEA Particulier - multiple choice

Het examen RFEA Particulier bestaat uit twee delen: een multiple choice examen en een casusopdracht. Bereid je optimaal voor op het multiple choice gedeelte van het RFEA examen met de examentraining Leergang RFEA Particulier – multiple choice. Door het intensief trainen van een selectie van vragen uit de laatste examens, verhoogt deze training jouw slagingskans. Of je nu voor de eerste keer examen doet of gaat herkansen. 


  • Intensieve voorbereiding op het examen
  • Bespreken succesvolle aanpak mc-vragen
Contactdagen
1 dag
Studieduur
Ochtend - middag
Doel
Examen RFEA Particulier

Inhoud van de opleiding

De examentraining is geschikt voor kandidaten die gaan deelnemen aan het multiple choice examen RFEA Particulier op 20 maart 2020. Door het volgen van de Examentraining Leergang RFEA Particulier - multiple choice bereid je je uitstekend voor op de multiple choice vragen van het RFEA examen. Samen met een ervaren trainer en je vakgenoten bekijk je een selectie van vragen uit de laatste twee RFEA multiple choice examens. Hierbij wordt niet alleen uitgebreid ingegaan op de inhoudelijke aspecten, maar ook op de meest succesvolle aanpak van de vragen. Naast de trainingsdag krijg je toegang tot de oefenexamens in de e-learning omgeving. Hierin zijn 250 examenvragen van de afgelopen jaren opgenomen, geactualiseerd naar de huidige wet- en regelgeving.

Let op: cursisten die op dit moment de Leergang RFEA Particulier volgen hoeven zich niet voor deze examentraining in te schrijven. De examentraining maak deel uit van de Leergang en wordt gegeven tijdens de vierde contactdag van module 2.

Voorbereiding

Een succesvolle examentraining begint bij een goede voorbereiding. Dat betekent dat we je adviseren de syllabi RFEA Particulier (versie 2020) te bestuderen voordat je deelneemt aan de examentraining.

Beschik je niet over de syllabi RFEA Particulier (versie 2020) om je voor te bereiden? Bestel de digitale syllabi dan gratis mee via het inschrijfformulier. Wil je graag de papieren syllabi bestellen (€ 85)? Neem dan contact met ons op via contact@dukers-baelemans.nl.

Examen

Het RFEA Particulier examen wordt afgenomen door de stichting RFEA.

PE-punten

Op de examentraining zijn geen PE-punten van toepassing.

Stap 1/3

Opleiding kiezen

Je bestelling

Gegevens