Mijn D&B Sluiten Service Sluiten Winkelmand Sluiten
Dukers Baelemans 6715
  1. Home
  2. Opleidingen
  3. Financieel advies (SEH)

Financieel advies (SEH)

De scherpste prijzen in de markt, ervaren trainers en leren op de manier die bij jou past: dat is waarom je voor Dukers & Baelemans kiest om jouw PE SEH punten voor 2022 te behalen. En: bij ons geen verborgen kosten. Al onze prijzen zijn inclusief locatiekosten en vrijgesteld van btw.

Dukers & Baelemans biedt diverse opleidingen op het gebied van Financieel advies (SEH). Op deze pagina vind je een overzicht van ons aanbod.

Opleiding Erkend Financieel Adviseur (SEH)

Met de 3-daagse opleiding erkend financieel adviseur ontwikkel jij je je tot een financieel adviseur die als vertrouwenspersoon dicht bij zijn/haar klanten staat en die in staat is om klanten breed en integraal te adviseren over alle voorkomende life-events. Na het succesvol afleggen van het assessment ben je bovendien officieel Erkend Financieel Adviseur (erkend hypotheekadviseur/SEH).

PE SEH 2022

In 2022 dien je 12 PE SEH punten te behalen om gecertificeerd Erkend Financieel Adviseur te blijven. Van deze 12 PE-punten dien je er minimaal 6 in categorie A te behalen. De overige 6 punten mag je in categorie A en/of B behalen. Dukers & Baelemans biedt diverse opleidingen die je klassikaal of als virtual classroom kunt volgen. 

Masterclasses

Onderstaande 1-daagse masterclasses leveren 6 PE SEH punten in categorie B:

E-learnings

Dukers & Baelemans biedt de e-learning "Duurzaam beleggen" aan. Deze levert 3 PE SEH punten in categorie B op.

Combinatie PE CFP en PE SEH

Ben je naast Gecertificeerd Financieel Adviseur (SEH) ook gecertificeerd Financieel Planner? Dan kun je PE SEH punten behalen door de 1-daagse CFP-opleiding "De eigenwoningregeling in partnerschapssituaties en bij overlijden" of "Bedrijfsopvolging nu en in de toekomst" te volgen.

Gelijkgestelde PE SEH 2022 opleidingen

Naast bovengenoemde opleidingen is er een aantal opleidingsprogramma’s die gelijkstelling geven voor de PE SEH 2022. Volg je een van de onderstaande opleidingen bij Dukers & Baelemans, dan behaal je hiermee ook direct 12 PE SEH punten in categorie A.