Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
Dukers Baelemans 6261
 1. Home
 2. Opleidingen
 3. Financiële Planning (CFP/FFP)
 4. Assessmenttraining CFP (voor EFA)
Financiële Planning (CFP/FFP)

Assessmenttraining CFP (voor EFA)

 • Optimale voorbereiding op het CFP examen
 • Topdocenten uit de praktijk
 • 1,5 dag begeleiding door een docent
 • Studievormen Klassikaal
 • Lesdagen 1,5 dag
 • Prijs € 495 (vrijgesteld van btw en incl. locatiekosten)

De training bereidt je voor op het praktijkexamen CFP en richt zich op de leerdoelen en exameneisen van de Stichting Certificering FFP. De integratie van de verschillende disciplines wordt behandeld vanuit de 9 life-events die worden onderscheiden voor het CFP-examen.

Inhoud

De financieel planner neemt bij het opstellen van een financieel plan het integraal klantbeeld als vertrekpunt voor zijn dienstverlening. De Leergang CFP leert jou op geïntegreerde wijze de verschillende disciplines van financiële planning toe te passen in jouw adviespraktijk.

De assessmenttraining is conform het CFP examentraject van de FFP opgezet en is ter voorbereiding op het verdedigen en presenteren van de casus en het mondeling examen dat daarop volgt, het praktijkexamen. In twee bijeenkomsten wordt aandacht besteed aan het verdedigen van de casus. Om je goed te kunnen voorbereiden op dit deel van het examen is het van belang de stof te herhalen. Er wordt daarom geoefend vanuit de 9 life-events en er wordt rekening gehouden met de specifieke examineringsmethodiek van het praktijkexamen.

Programma

Contactdag 1: 09.00 uur tot 17.00 uur
Contactdag 2: 09.00 uur tot 12.30 uur

Startdata en locaties

Assessmenttraining CFP (voor EFA)

Prijs
€ 495
Startdatum
Locatie
 
Startdatum
 • 11 november 2021 (09:00 - 17:00)
 • 02 december 2021 (09:00 - 12:30)
Locatie 's-Hertogenbosch
Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur), telefoon of Whatsapp (beiden maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur). We reageren op Whatsapp binnen een uur.

Cursistendesk Dukers Baelemans
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
ING Logo Dukers Baelemans
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.