Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
Dukers Baelemans 6261
 1. Home
 2. Opleidingen
 3. Financiële Planning (FFP)
 4. Examentraining theorie-examen FFP
Financiële Planning (FFP)

Examentraining theorie-examen FFP

 • Optimale voorbereiding op het theorie-examen FFP
 • Uitgebreid oefenen met meerkeuze vragen
 • Je leert hoe je de meerkeuze vragen succesvol aanpakt
 • Studievormen Klassikaal
 • Lesdagen 1 dag
 • Prijs € 375 (vrijgesteld van btw en incl. locatiekosten)

Wil jij jezelf als financieel planner laten certificeren door de Stichting Certificering Federatie Financieel Planners (FFP)?  Dit examen bestaat uit een theorie-examen (meerkeuze) en een praktijkexamen (casus en mondeling assessment). Met onze examentraining bereid je jezelf optimaal voor op het theorie-examen (nieuwe stijl) van de FFP. Samen met een ervaren trainer en je vakgenoten oefen je intensief met meerkeuzevragen. Hierbij komt niet alleen de inhoud aan bod, maar leer je ook hoe je het beantwoorden van de meerkeuze succesvol aanpakt. Zo verhoog jij jouw slagingskans.

Voor kandidaten die gaan deelnemen aan het verkort theorie-examen FFP voor EFA (nieuwe stijl) bieden wij de Examentraining verkort theorie-examen FFP (voor EFA) aan.

Inhoud

Met de Examentraining theorie-examen FFP bereid je jezelf optimaal voor op het theorie-examen FFP en verhoog je jouw slagingskans. 

Voor wie?

Deze examentraining is geschikt voor kandidaten die gaan deelnemen aan het theorie-examen FFP (nieuwe stijl). Voor kandidaten die gaan deelnemen aan het verkort theorie-examen FFP voor EFA (nieuwe stijl) bieden wij de Examentraining verkort theorie-examen FFP (voor EFA) aan.

Let op: cursisten die op dit moment de Leergang FFP volgen bij Dukers & Baelemans, hoeven zich niet voor deze examentraining in te schrijven. De examentraining maakt reeds onderdeel uit van deze opleiding.

Examen

De examendata voor de FFP examens vind je op de website van de FFP.

Voorbereiding

Een succesvolle examentraining begint bij een goede voorbereiding. Daarom adviseren we je om de theorie die op het examen getoetst wordt vooraf goed te bestuderen en alvast een aantal oefenexamens te maken. Cursisten die bij Dukers & Baelemans de Leergang FFP - Digitaal Zelfstudiepakket volgen of de Leergang FFP gevolgd hebben maar nog niet geslaagd zijn, vinden de syllabi en oefenexamens in de digitale leeromgeving.

Startdata en locaties

Examentraining theorie-examen FFP

Prijs
€ 375
Startdatum
Locatie
 
Startdatum
 • 29 maart 2022 (09:30 - 16:30)
Locatie Utrecht
Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur), telefoon of Whatsapp (beiden maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur). We reageren op Whatsapp binnen een uur.

Cursistendesk Dukers Baelemans

Gerelateerde opleidingen

Financiële Planning (FFP)
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
ING Logo Dukers Baelemans
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.