Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
Dukers Baelemans 6261
  1. Home
  2. Opleidingen
  3. Financiële Planning (FFP)
  4. Examentraining verkort theorie-examen FFP (voor EFA)
Financiële Planning (FFP)

Examentraining verkort theorie-examen FFP (voor EFA)

  • Optimale voorbereiding op het verkort theorie-examen FFP (voor EFA)
  • Uitgebreid oefenen met meerkeuze vragen
  • Je leert hoe je de meerkeuze vragen succesvol aanpakt
  • Studievormen Klassikaal
  • Lesdagen 1 dag
  • Prijs € 375 (vrijgesteld van btw en incl. locatiekosten)

Wil jij jezelf als financieel planner laten certificeren door de Stichting Certificering Federatie Financieel Planners (FFP)? Dan dien je het FFP-examen te behalen. Dit examen bestaat uit een theorie-examen (meerkeuze) en een praktijkexamen (casus en mondeling assessment). Speciaal voor Erkend Financieel Adviseurs (EFA) aangesloten bij Stichting Erkend Hypotheekadviseurs (SEH), biedt de FFP een verkort theorie-examen aan. Met onze examentraining bereid je jezelf optimaal voor dit verkort theorie-examen (nieuwe stijl). Samen met een ervaren trainer en je vakgenoten oefen je intensief met meerkeuzevragen. Hierbij komt niet alleen de inhoud aan bod, maar leer je ook hoe je het beantwoorden van de meerkeuze succesvol aanpakt. Zo verhoog jij jouw slagingskans.

Voor kandidaten die geen EFA zijn en gaan deelnemen aan het normale theorie-examen FFP (nieuwe stijl) bieden wij de Examentraining theorie-examen FFP aan.

Inhoud

Met de Examentraining verkort theorie-examen FFP (voor EFA) bereid je jezelf optimaal voor op het verkort theorie-examen FFP en verhoog je jouw slagingskans. 

Voor wie?

Deze examentraining is geschikt voor Erkend Financieel Adviseurs (EFA) aangesloten bij Stichting Erkend Hypotheekadviseurs (SEH) die gaan deelnemen aan het verkort theorie-examen FFP voor EFA (nieuwe stijl). Voor kandidaten die gaan deelnemen aan het normale theorie-examen FFP (nieuwe stijl) bieden wij de Examentraining theorie-examen FFP aan.

Let op: cursisten die op dit moment de verkorte Leergang FFP volgen bij Dukers & Baelemans, hoeven zich niet voor deze examentraining in te schrijven. De examentraining maakt reeds onderdeel uit van deze opleiding.

Examen

De examendata voor de FFP examens vind je op de website van de FFP.

Voorbereiding

Een succesvolle examentraining begint bij een goede voorbereiding. Daarom adviseren we je om de theorie die op het examen getoetst wordt vooraf goed te bestuderen en alvast een aantal oefenexamens te maken. Cursisten die bij Dukers & Baelemans de Leergang FFP - Digitaal Zelfstudiepakket volgen of de Verkorte leergang FFP gevolgd hebben maar nog niet geslaagd zijn, vinden de syllabi en oefenexamens in de digitale leeromgeving.

Startdata en locaties

Examentraining verkort theorie-examen FFP (voor EFA)

Prijs
€ 375

Geen startdata gevonden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur), telefoon of Whatsapp (beiden maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur). We reageren op Whatsapp binnen een uur.

Cursistendesk Dukers Baelemans

Gerelateerde opleidingen

Financiële Planning (FFP)
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
ING Logo Dukers Baelemans
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.