Leergang FFP - Digitaal zelfstudiepakket

Als financieel planner wil je jouw klant de weg wijzen in de complexe financiële wereld van vandaag. Deze complexe wereld vraagt om een integraal overzicht van de financiële situatie waarbij rekening wordt gehouden met de wensen, doelstellingen en risicobereidheid van de klant. Met dit zelfstudiepakket leer je de vakinhoudelijke aspecten van financiële planning. Het zelfstudiepakket richt zich op de leerdoelen en exameneisen van de Stichting Certificering FFP.


  • Opzet volgens de deskundigheidseisen van FFP 2.0
  • Optimale voorbereiding op het kennisexamen van de FFP
  • Verschillende oefenmogelijkheden binnen de unieke leeromgeving
Studiebelasting
250 uur
Studievorm
Digitaal
Prijs
€ 450

Inhoud van de opleiding

De digitale leeromgeving biedt je een optimale voorbereiding op het kennisexamen en de adviespraktijk. Met in eigen beheer ontwikkelde syllabi, e-learningmodules en een unieke examenoefenomgeving wordt de kennis aangereikt.

Het digitaal zelfstudiepakket is de basis van deze opleiding. Je kunt dit naar wens uitbreiden met de papieren versie van de syllabi of overige ondersteunende materialen.

Deel 1: Theorie
Het theoretische deel is opgedeeld in 3 modules: Generiek en Familie, Arbeid en Wonen en de Ondernemer. Deze modules bereiden je voor op het MC examen van de FFP.  

Daarnaast is het voor het maken van het MC examen noodzakelijk de wettenbundel Wetteksten Financiële Dienstverlening" en een financiële calculator aan te schaffen. Deze kun je optioneel bestellen via het inschrijfformulier.

Doelgroep

Financieel adviseurs, accountants en fiscalisten.

Examen

Aanmelden voor het kennisexamen doe je via www.cito.nl

Geldigheid inlogcode

De inlogcode voor het digitaal zelfstudiepakket is twee jaar geldig vanaf het moment van aanvraag. Het lesmateriaal wordt ieder jaar automatisch voor geactualiseerd aan de hand van nieuwe wet- en regelgeving.

Bij deze opleiding ontvang je:

  • Alle benodigde syllabi digitaal
  • Diagnostische toetsen bij de syllabi
  • E-learningmodules t.b.v. de generieke leerdoelen
  • Unieke examenoefensite met MC-vragen
Stap 1/3

Opleiding kiezen

Je bestelling

Gegevens