PE Consumptief Krediet

Dukers & Baelemans biedt een compleet aanbod Wft PE opleidingen. Hiermee kun jij je tijdig voorbereiden op de Wft PE examens, zodat je ook na 01-04-2019 jouw beroepskwalificaties behoudt. Studeer waar en wanneer het jou uitkomt met onze digitale zelfstudie (€69) en vergoot je slagingskans met onze examentraining via videoleren (€49). Nu met slagingsgarantie én €25 korting op jouw Wft PE examen!

Let op: beschik jij over de beroepskwalificatie adviseur Hypothecair krediet of ga je deze beroepskwalificatie behalen voor 1 april 2019? Dan is het door recente wijzigingen in het Wft vakbekwaamheidsbouwwerk in sommige gevallen niet nodig PE Consumptief krediet te behalen. Neem daarom contact op met onze Cursistendesk om je hierover te laten informeren. Je bereikt onze Cursistendesk op 088 – 82 88 788 of via contact@dukers-baelemans.nl.


 • Inclusief 3 gratis oefenexamens met uitgebreide feedback
 • € 25 korting op je examen
 • Slagingsgarantie
Studiebelasting
16-21 uur
Geldigheid
1 jaar
Prijs
vanaf € 69

Inhoud van de opleiding

De inhoud van onze opleiding PE Consumptief Krediet gaat in op alle actualiteiten waarop je wordt getoetst tijdens het PE-examen. Als je bij Dukers & Baelemans studeert voor jouw examen PE Consumptief Krediet, geniet van je van de volgende voordelen: 

Gratis PE Consumptief Krediet oefenexamens

In tegenstelling tot bij de meeste opleiders, betaal je bij Dukers & Baelemans niets extra’s voor de oefenexamens. In ons digitaal zelfstudiepakket vind je drie complete PE Consumptief Krediet oefenexamens. Deze oefenexamens kennen dezelfde opbouw, puntentelling, diversiteit van vragen en tijdslimiet als het PE Consumptief Krediet examen. Je kunt deze examens onbeperkt maken en je behaalde resultaten met de bijbehorende feedback inzien. Één van de oefenexamens kent daarnaast ook nog exact dezelfde look-and-feel als het CDFD examen.

Studeer je nog niet bij Dukers & Baelemans en wil je alvast kennismaken met het soort vragen dat je op het PE Consumptief Krediet examen kunt verwachten? Klik dan hier voor een gratis beknopt PE Consumptief Krediet oefenexamen. Na de oefenvragen tref je de juiste antwoorden met een korte motivatie van deze antwoorden.

€ 25 Korting op je PE Consumptief krediet examen

Bestel je bij ons een opleiding PE Consumptief Krediet? Dan ontvang je een kortingsvoucher om met € 25 korting het examen te boeken bij het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD). Je boekt je PE Consumptief Krediet examen via de website van het EIFD.

Slagingsgarantie

Neem je ter voorbereiding op je PE Consumptief Krediet examen een digitale zelfstudie bij ons af? Dan krijg je van ons slagingsgarantie als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • Je neemt na 23 juli 2018 een digitale zelfstudie voor PE Consumptief Krediet af bij Dukers & Baelemans.
 • Voordat je op examen gaat, rond je ten minste één PE Consumptief Krediet oefenexamen succesvol af in de digitale leeromgeving.
 • Je gaat vóór 1 april 2019 op examen bij het EIFD.
 • De slagingsgarantie geldt niet als jouw werkgever kortingsafspraken met ons heeft en jouw digitale zelfstudie betaalt. Informeer hierover bij je werkgever.

Zak je voor jouw PE Consumptief Krediet examen? Dan mail je de definitieve examenuitslag (die je binnen 48 uur na jouw examen ontvangt van DUO) naar contact@dukers-baelemans.nl. Wij sturen je dan een voucher toe waarmee je gratis herexamen kunt doen vóór 1 april 2019. 

Wft & PE checker

Wil jij weten welke examens je vóór 01-04-2019 moet behalen om jouw huidige beroepskwalificaties (en dus jouw adviesbevoegdheid) te behouden? Met de gratis online tool Wft & PE checker ontvang je in slechts drie stappen een persoonlijk studieadvies. Meer informatie lees je hier.

Permanent Actueel

Naast het geldig houden van jouw beroepskwalificatie(s) door het periodiek behalen van het PE examen, dien je ook aantoonbaar op de hoogte te zijn van de actualiteiten in jouw vakgebied. Met Permanent Actueel ben je voor slechts € 6,50 per maand altijd op de hoogte, voldoe je efficiënt aan de eisen van de AFM én bereid je je tevens voor op het periodieke PE-examen.

Onze leervormen

Digitaal zelfstudiepakket

Studeer waar en wanneer jij wilt met ons digitaal zelfstudiepakket. Op je desktop, tablet of mobiele telefoon. Onze interactieve leeromgeving biedt de…

Lees meer

Digitaal zelfstudiepakket

Studeer waar en wanneer jij wilt met ons digitaal zelfstudiepakket. Op je desktop, tablet of mobiele telefoon. Onze interactieve leeromgeving biedt de volgende leerelementen:

 • Korte samenvatting per actualiteit inclusief een voorbeeld en oefenvragen.
 • Uitgebreide beschrijving per actualiteit in de digitale syllabus.
 • Examenoefenomgeving met twee oefenexamens en een voorbeeldexamen in de look-and-feel van het examen van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD).
 • Uitlegvideo met tips over het beantwoorden van vaardighedenvragen.
 • Uitlegvideo met examentips.

De inlogcode voor het digitaal zelfstudiepakket is na ontvangst 1 jaar geldig. Een geprinte versie van de syllabus is optioneel mee te bestellen. 

Examentraining via videoleren

Heb je het digitale zelfstudiepakket bestudeerd en wil je jezelf extra voorbereiden op het examen? Dat kan via onze examentraining via videoleren. Hie…

Lees meer

Examentraining via videoleren

Heb je het digitale zelfstudiepakket bestudeerd en wil je jezelf extra voorbereiden op het examen? Dat kan via onze examentraining via videoleren. Hierin geven we extra uitleg over de belangrijkste en moeilijkste onderwerpen en actualiteiten van de PE module. De videocontent bestaat uit:

 • Uitlegvideo’s van onderwerpen die om meer begrip vragen.
 • Kennis-vraagvideo’s van onderwerpen die aan de hand van een vraag worden behandeld. Inclusief uitgebreide feedback op de verschillende antwoordopties.
 • Vaardigheden-vraagvideo’s van onderwerpen die aan de hand van een casus worden behandeld. Inclusief uitgebreide feedback op de verschillende antwoordopties.
 • Uitleg over hoe je de casusvragen op het examen het beste kunt beantwoorden.
 • Examenoefenomgeving met een extra oefenexamen.
 • Studeren is mogelijk via laptop, tablet of mobiel.

De inlogcode voor de examentraining via videoleren is na ontvangst 1 jaar geldig. Binnen deze periode kun je de video’s onbeperkt bekijken. 

Bekijk hier de video over Examentraining via videoleren:

Stap 1/3

Opleiding kiezen

Je bestelling

Gegevens

Gerelateerde thema's

Wft vakbekwaamheid

Mensen helpen om goede financiële beslissingen te nemen, daar draait het om als je financieel professional bent. Met je vakkennis en een dosis gezond…

Lees meer