PE SEH 2020 - De zzp'er en zijn woningfinanciering

Door het volgen van deze eendaagse opleiding behaal je 6 PE SEH punten categorie A voor 2020 vanaf € 174. Je kunt deze opleiding klassikaal of als virtual classroom volgen.

Wil je op een voordelige manier in één klap alle benodigde 12 PE SEH punten voor 2020 behalen?
Maak dan gebruik van onze scherp geprijsde pakketten waarmee je de eendaagse klassikale opleiding uitbreidt met 1 of 2 e-learnings (3 punten categorie B per e-learning). In het bestelproces onderaan deze pagina kun je na het selecteren van de eendaagse opleiding De zzp'er en zijn woningfinanciering de e-learning(s) bijbestellen tegen ons kortingstarief.

Wil je de eendaagse opleiding liever volgen in het thema Echtscheiding, Risicobereidheid of Duurzaamheid? Of wil je meer weten over onze andere opleidingsmogelijkheden voor PE SEH 2020? Bekijk dan onze themapagina PE SEH 2020.


  • Scherpe prijs
  • Ervaren trainers uit de adviespraktijk
  • Ruimte voor inbreng van klantsituaties en netwerken met vakgenoten
Studievorm
Klassikaal of virtual classroom (1 dag) evt. gecombineerd met 1 of 2 e-learning(s)
Prijs
Vanaf € 174
PE SEH punten
6 punten (categorie A) evt. gecombineerd met 3 of 6 punten (categorie B)

Behaal 12 PE SEH punten tegen kortingstarief

Door de eendaagse klassikale opleiding De zzp'er en zijn woningfinanciering te combineren met 1 of 2 e-learnings, behaal jij tegen een zeer scherp tarief de benodigde 12 PE SEH punten voor 2020:

Eendaagse klassikale opleiding De zzp'er en zijn woningfinanciering (6 punten categorie A)

Om volwaardig gesprekspartner te zijn van de ondernemer en zijn/haar accountant is kennis op gebied van fiscaliteit, financiering en juridische aspecten belangrijk. Je vergroot daarmee ook het succes van de financieringsaanvraag van een ondernemer. Deze opleiding gaat op de hiervoor genoemde aspecten in.

Fiscaliteit
Hoewel veel zzp’ers graag fiscaal als ondernemer worden aangemerkt, is dat niet vanzelfsprekend. De belastingdienst kijkt kritisch naar de fiscale kwalificatie van het inkomen. Of het inkomen uiteindelijk aangemerkt wordt als winst uit de onderneming, loon of resultaat uit overige werkzaamheden, heeft grote invloed op het besteedbaar inkomen van de zzp’er en daarmee op de betaalbaarheid van zijn/haar woonlasten. Belangrijk hierbij zijn het voornemen om de Wet Deregulering Arbeidsrelaties te vervangen, de toekomstige aanpassing van de inkomstenbelastingtarieven en de invoering van de aftrekbeperking voor ondernemersfaciliteiten.

Financiering
De inkomensverklaring voor een zzp’er wordt opgesteld door gespecialiseerde partijen. Je hoeft het inkomen als adviseur niet zelf vast te stellen, maar het is wel van belang om te weten hoe het inkomen tot stand komt. Inzicht in de jaarcijfers van de ondernemer is noodzakelijk. In deze opleiding leren we je verder te kijken dan alleen de cijfers. We geven je inzicht in de financiële kengetallen en wat deze kengetallen zeggen. Je kunt na deze training de bestendigheid van het inkomen van de ondernemer bepalen doordat je in staat bent om verbanden te leggen tussen bepaalde beslissingen van de ondernemer en de invloed hiervan op de jaarcijfers. Uiteraard besteden we ook aandacht aan de wijze waarop NHG omgaat met de financieringsaanvraag voor de ondernemer.

Inkomensrisico's
In ieder gesprek over de woningfinanciering bespreek je als adviseur met jouw klant de inkomensrisico’s en de invloed van deze inkomensrisico’s op de betaalbaarheid van de woonlasten. Dat is voor een ondernemer niet anders. De gevolgen van de inkomensrisico’s zijn voor een ondernemer wezenlijk anders dan voor een klant in loondienst. In deze opleiding behandelen we de invloed van de inkomensrisico’s arbeidsongeschiktheid, (tijdelijk) minder werk, pensionering en overlijden op de betaalbaarheid van de woonlasten. Hierbij gaan we ook in op de gevolgen van echtscheiding van de ondernemer. We besteden in deze opleiding aandacht aan de wijze waarop je de inkomensrisico’s kunt afdekken en beperken en hoe je bepaalt welke oplossing het beste bij de ondernemer past.

Samen met jouw vakgenoten en een ervaren EFA docent behandelen we praktijkgerichte klantsituaties. Jij krijgt de handvatten aangereikt om in de toekomst van toegevoegde waarde te zijn voor jouw ondernemende klanten. Na afloop van de training ben je een volwaardige gesprekspartner van de ondernemer en zijn/haar accountant.

Als onderdeel van deze opleiding ontvang je diverse syllabi die je als naslagwerk kunt gebruiken. 

Deze opleiding is klassikaal (€ 198) of als virtual classroom (€ 174) te bestellen.

E-learning Financieel klantgedrag - basis (3 punten categorie B)

Dat klanten lang niet altijd rationeel handelen, is een gegeven. Maar hoe herken je dit gedrag als financieel adviseur? En hoe kun je hierop inspelen om de klant toch zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het adviesproces? Deze e-learning zorgt ervoor dat jij dit op een goede manier aan kunt pakken. Lees hier meer over deze e-learning.

De normale prijs van deze e-learning is € 69. Bestel je deze e-learning mee bij de eendaagse opleiding De zzp'er en zijn woningfinanciering (klassikaal of virtual classroom), dan betaal je slechts € 21.

E-learning Erkend Adviseur Duurzaam Wonen (3 punten categorie B)

Duurzaamheid en energiebesparing zijn de komende jaren belangrijke thema’s voor huizenbezitters en huizenkopers. Als financieel adviseur of makelaar heb jij een belangrijke rol in een eerlijk en gedegen advies over het aanbrengen van energiebesparende voorzieningen aan de eigen woning en de financiële gevolgen. In deze e-learning leer je waarom verduurzaming van de eigen woning noodzakelijk is, welke technische mogelijkheden er zijn om de woning te verduurzamen en welke financiële gevolgen dit voor de klant heeft. Je krijgt praktische tips en voorbeelden waardoor je direct van toegevoegde waarde kunt zijn in jouw advies naar klanten op het gebied van verduurzaming van de eigen woning. Lees hier meer over deze e-learning.

De normale prijs van deze e-learning is € 59. Bestel jij deze e-learning samen met de e-learning Financieel klantgedrag - basis mee bij de eendaagse opleiding De zzp'er en zijn woningfinanciering (klassikaal of virtual classroom)? Dan betaal je voor deze 2 e-learnings slechts € 77 i.p.v € 128 euro. 

Bestellen

In het bestelproces onderaan deze pagina kun je na het selecteren van de eendaagse opleiding De zzp'er en zijn woningfinanciering optioneel 1 of 2 e-learnings bijbestellen tegen ons kortingstarief. Zo behaal jij tegen een zeer scherpe prijs in een klap de benodigde 12 PE SEH punten voor 2020!

  • Voordeelpakket 9 PE SEH punten (voor bezoekers SEH congres die 3B punten ontvangen voor deelname of voor als je 3B punten over hebt van 2019): bijbestellen van de e-learning Financieel klantgedrag - basis (nu voor € 21 i.p.v. € 69).
  • Voordeelpakket 12 PE SEH punten: bijbestellen van de e-learning Financieel klantgedrag - basis en de e-learning Erkend Adviseur Duurzaam wonen (nu voor € 77 i.p.v. 128).

Onze leervormen

PE SEH 2020 – De zzp'er en zijn woningfinanciering - Klassikaal

Eendaagse klassikale opleiding. Prijs € 198 (incl. locatiekosten en vrijgesteld van BTW). Uit te breiden met 1 of 2 e-learnings tegen een zeer scherp…

Lees meer

PE SEH 2020 – De zzp'er en zijn woningfinanciering - Klassikaal

Eendaagse klassikale opleiding. Prijs € 198 (incl. locatiekosten en vrijgesteld van BTW). Uit te breiden met 1 of 2 e-learnings tegen een zeer scherp tarief om zo in 1x al jouw PE SEH punten voor 2020 te behalen: 

  • Voordeelpakket 9 PE SEH punten (voor bezoekers SEH congres die 3B punten ontvangen voor deelname of voor als je 3B punten over hebt van 2019): eendaagse klassikale opleiding De zzp'er en zijn woningfinanciering + e-learning Financieel klantgedrag - basis: nú voor € 219 i.p.v. € 267
  • Voordeelpakket 12 PE SEH punten: eendaagse klassikale opleiding De zzp'er en zijn woningfinanciering + e-learning Financieel klantgedrag - basis + e-learning Erkend Adviseur Duurzaam Wonen: nú voor € 275 i.p.v. € 326

PE SEH 2020 – De zzp'er en zijn woningfinanciering - Virtual classroom

Eendaagse opleiding in de vorm van een virtual classroom. Prijs € 174 (incl. locatiekosten en vrijgesteld van BTW). Uit te breiden met 1 of 2 e-learni…

Lees meer

PE SEH 2020 – De zzp'er en zijn woningfinanciering - Virtual classroom

Eendaagse opleiding in de vorm van een virtual classroom. Prijs € 174 (incl. locatiekosten en vrijgesteld van BTW). Uit te breiden met 1 of 2 e-learnings tegen een zeer scherp tarief om zo in 1x al jouw PE SEH punten voor 2020 te behalen: 

  • Voordeelpakket 9 PE SEH punten (voor bezoekers SEH congres die 3B punten ontvangen voor deelname of voor als je 3B punten over hebt van 2019): eendaagse virtual classroom De zzp'er en zijn woningfinanciering + e-learning Financieel klantgedrag - basis: nú voor € 195 i.p.v. € 243
  • Voordeelpakket 12 PE SEH punten: eendaagse virtual classroom De zzp'er en zijn woningfinanciering + e-learning Financieel klantgedrag - basis + e-learning Erkend Adviseur Duurzaam Wonen: nú voor € 251 i.p.v. € 302

Stap 1/3

Opleiding kiezen

Je bestelling

Gegevens

Gerelateerde thema's

PE SEH 2020

Vanaf slechts € 251 kun je bij Dukers & Baelemans de benodigde 12 PE SEH punten behalen om jouw certificering voor Erkend Financieel Adviseur te b…

Lees meer