I.v.m. de overheidsmaatregelen rondom het Coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om klassikale opleidingen te volgen. Onze dienstverlening gaat echter gewoon door; tot nader order verzorgen wij onze klassikale opleidingen in digitale vorm (virtual classroom). Inschrijven voor de klassikale opleidingen is dus nog steeds mogelijk. Hier vind je de laatste informatie.

PE SEH 2020 - Echtscheiding

Door het volgen van deze eendaagse klassikale opleiding behaal je 6 PE SEH punten categorie A voor 2020 voor € 198 (inclusief locatiekosten en vrijgesteld van BTW).

Wil je op een voordelige manier in één klap alle benodigde 12 PE SEH punten voor 2020 behalen?
Maak dan gebruik van onze scherp geprijsde pakketten waarmee je de eendaagse klassikale opleiding uitbreidt met 1 of 2 e-learnings (3 punten categorie B per e-learning): 

  • Voordeelpakket 9 PE SEH punten (voor bezoekers SEH congres die 3B punten ontvangen voor deelname of voor als je 3B punten over hebt van 2019): eendaagse klassikale opleiding Echtscheiding + e-learning Financieel klantgedrag - basis: nú voor € 219 i.p.v. € 267
  • Voordeelpakket 12 PE SEH punten: eendaagse klassikale opleiding Echtscheiding + e-learning Financieel klantgedrag - basis + e-learning Erkend Adviseur Duurzaam Wonen: nú voor € 275 i.p.v. € 326

In het bestelproces onderaan deze pagina kun je na het selecteren van de eendaagse klassikale opleiding Echtscheiding de e-learning(s) bijbestellen tegen ons kortingstarief.

Wil je de eendaagse opleiding liever volgen in het thema Risicobereidheid, Duurzaamheid of De zzp'er en zijn woningfinanciering? Of wil je meer weten over onze andere opleidingsmogelijkheden voor PE SEH 2020? Bekijk dan onze themapagina PE SEH 2020.


  • Scherpe prijs (incl. locatiekosten en vrijgesteld van BTW)
  • Ervaren trainers uit de adviespraktijk
  • Ruimte voor inbreng van klantsituaties en netwerken met vakgenoten
Studievorm
Klassikaal (1 dag) evt. gecombineerd met 1 of 2 e-learning(s)
Prijs
Vanaf € 198 (incl. locatiekosten en vrijgesteld van BTW)
PE SEH punten
6 punten (categorie A) evt. gecombineerd met 3 of 6 punten (categorie B)

Behaal 12 PE SEH punten tegen kortingstarief

Door de eendaagse klassikale opleiding Echtscheiding te combineren met 1 of 2 e-learnings, behaal jij tegen een zeer scherp tarief de benodigde 12 PE SEH punten voor 2020:

Eendaagse klassikale opleiding Echtscheiding (6 punten categorie A)

De kans dat een huwelijk eindigt door echtscheiding is volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) ruim 35%. Voor partners is een echtscheiding niet alleen emotioneel een zwaar proces. Ook financieel heeft een echtscheiding grote gevolgen. Als Erkend Financieel Adviseur (EFA) ben jij bij uitstek in staat om de klant te begeleiden in de financiële aspecten rondom echtscheiding.

Tijdens deze eendaagse opleiding behandelen we de benodigde kennis en vaardigheden om jouw klant te adviseren bij echtscheiding of relatiebeëindiging. Met een ervaren EFA docent en jouw vakgenoten bespreek je de belangrijkste fiscale en juridische onderwerpen op het gebied van echtscheiding. Zo behandelen we de wet Herziening partneralimentatie die op 1 januari 2020 inging, de actualiteit rond vergoedingsrechten, het wetsvoorstel verdeling pensioen bij scheiding 2021 en het lijfrentebesluit. Ook bespreken we de invloed van de versobering rond de fiscale aftrekbaarheid van verschillende aftrekposten op het consumptief besteedbaar inkomen. Tenslotte bespreken we hoe je in een vroegtijdig stadium het risico van relatiebeëindiging in je adviesgesprekken kunt integreren.

Als onderdeel van deze opleiding ontvang je diverse syllabi die je als naslagwerk kunt gebruiken. 

E-learning Financieel klantgedrag - basis (3 punten categorie B)

Dat klanten lang niet altijd rationeel handelen, is een gegeven. Maar hoe herken je dit gedrag als financieel adviseur? En hoe kun je hierop inspelen om de klant toch zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het adviesproces? Deze e-learning zorgt ervoor dat jij dit op een goede manier aan kunt pakken. Lees hier meer over deze e-learning.

Voordeelpakket 9 PE SEH punten

De normale prijs van deze e-learning is € 69. Bestel je deze e-learning mee bij de eendaagse klassikale opleiding Echtscheiding, dan betaal je slechts € 21. Zo behaal jij (i.c.m. de 3B punten die je als bezoeker van het SEH congres krijgt of die je over hebt van 2019) voor slechts € 219 de benodigde 12 PE SEH punten voor 2020!


E-learning Erkend Adviseur Duurzaam Wonen (3 punten categorie B)

Duurzaamheid en energiebesparing zijn de komende jaren belangrijke thema’s voor huizenbezitters en huizenkopers. Als financieel adviseur of makelaar heb jij een belangrijke rol in een eerlijk en gedegen advies over het aanbrengen van energiebesparende voorzieningen aan de eigen woning en de financiële gevolgen. In deze e-learning leer je waarom verduurzaming van de eigen woning noodzakelijk is, welke technische mogelijkheden er zijn om de woning te verduurzamen en welke financiële gevolgen dit voor de klant heeft. Je krijgt praktische tips en voorbeelden waardoor je direct van toegevoegde waarde kunt zijn in jouw advies naar klanten op het gebied van verduurzaming van de eigen woning. Lees hier meer over deze e-learning.

Voordeelpakket 12 PE SEH punten

De normale prijs van deze e-learning is € 59. Bestel jij deze e-learning samen met de e-learning Financieel klantgedrag - basis mee bij de eendaagse klassikale opleiding Echtscheiding? Dan betaal je voor deze 2 e-learnings slechts € 77 i.p.v € 128 euro. Zo behaal jij voor slechts € 275 de benodigde 12 PE SEH punten voor 2020!


Bestellen

In het bestelproces onderaan deze pagina kun je na het selecteren van de eendaagse klassikale opleiding Echtscheiding optioneel 1 of 2 e-learnings bijbestellen tegen ons kortingstarief. Zo behaal jij tegen een zeer scherpe prijs in een klap de benodigde 12 PE SEH punten voor 2020!

  • Voordeelpakket 9 PE SEH punten (voor bezoekers SEH congres die 3B punten ontvangen voor deelname of voor als je 3B punten over hebt van 2019): bijbestellen van de e-learning Financieel klantgedrag - basis (nu voor € 21 i.p.v. € 69).
  • Voordeelpakket 12 PE SEH punten: bijbestellen van de e-learning Financieel klantgedrag - basis en de e-learning Erkend Adviseur Duurzaam wonen (nu voor € 77 i.p.v. 128).
Stap 1/3

Opleiding kiezen

Je bestelling

Gegevens

Gerelateerde thema's

PE SEH 2020

Vanaf slechts € 275 kun je bij Dukers & Baelemans de benodigde 12 PE SEH punten behalen om jouw certificering voor Erkend Financieel Adviseur te b…

Lees meer