I.v.m. de overheidsmaatregelen rondom het Coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om klassikale opleidingen te volgen. Onze dienstverlening gaat echter gewoon door; tot nader order verzorgen wij onze klassikale opleidingen in digitale vorm (virtual classroom). Inschrijven voor de klassikale opleidingen is dus nog steeds mogelijk. Hier vind je de laatste informatie.

PE SEH 2020 - Risicobereidheid

Door het volgen van deze eendaagse klassikale opleiding behaal je 6 PE SEH punten categorie A voor 2020 voor € 198 (inclusief locatiekosten en vrijgesteld van BTW).

Wil je op een voordelige manier in één klap alle benodigde 12 PE SEH punten voor 2020 behalen?
Maak dan gebruik van onze scherp geprijsde pakketten waarmee je de eendaagse klassikale opleiding uitbreidt met 1 of 2 e-learnings (3 punten categorie B per e-learning): 

  • Voordeelpakket 9 PE SEH punten (voor bezoekers SEH congres die 3B punten ontvangen voor deelname of voor als je 3B punten over hebt van 2019): eendaagse klassikale opleiding Echtscheiding + e-learning Financieel klantgedrag - basis: nú voor € 219 i.p.v. € 267
  • Voordeelpakket 12 PE SEH punten: eendaagse klassikale opleiding Echtscheiding + e-learning Financieel klantgedrag - basis + e-learning Erkend Adviseur Duurzaam Wonen: nú voor € 275 i.p.v. € 326

In het bestelproces onderaan deze pagina kun je na het selecteren van de eendaagse klassikale opleiding Risicobereidheid de e-learning(s) bijbestellen tegen ons kortingstarief.

Wil je de eendaagse opleiding liever volgen in het thema Echtscheiding, Duurzaamheid of De zzp'er en zijn woningfinanciering? Of wil je meer weten over onze andere opleidingsmogelijkheden voor PE SEH 2020? Bekijk dan onze themapagina PE SEH 2020.


  • Scherpe prijs
  • Ervaren trainers uit de adviespraktijk
  • Ruimte voor inbreng van klantsituaties en netwerken met vakgenoten
Studievorm
Klassikaal (1 dag) evt. gecombineerd met 1 of 2 e-learning(s)
Prijs
Vanaf € 198 (incl. locatiekosten en vrijgesteld van BTW)
PE SEH punten
6 punten (categorie A) evt. gecombineerd met 3 of 6 punten (categorie B)

Behaal 12 PE SEH punten tegen kortingstarief

Door de eendaagse klassikale opleiding Risicobereidheid te combineren met 1 of 2 e-learnings, behaal jij tegen een zeer scherp tarief de benodigde 12 PE SEH punten voor 2020:

Eendaagse klassikale opleiding Risicobereidheid (6 punten categorie A)

Arbeidsongeschiktheid en overlijden kunnen grote financiële gevolgen hebben voor jouw klant. Als Erkend Financieel Adviseur (EFA) is het daarom belangrijk om deze onderwerpen vroegtijdig met jouw klanten te bespreken. Ook verplichten wet en regelgeving jou om aandacht te besteden aan de betaalbaarheid van (hypothecair) krediet bij arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Tijdens de eendaagse klassikale opleiding Risicobereidheid gaan we in op de in op de gevolgen van arbeidsongeschiktheid en overlijden voor het consumptief besteedbaar inkomen van de klant. We bespreken actuele ontwikkelingen op dit gebied waarbij we onder andere aandacht besteden aan recente uitspraken van het Klachteninstituut financiële dienstverlening (Kifid). Samen oefenen we op welke wijze je inkomensrisico’s in een vroeg stadium bij de klant onder de aandacht brengt. We bespreken hoe je wensen en doelstellingen van de klant boven tafel krijgt. Goed doorvragen, confronteren en prioriteren zijn hierbij van groot belang. Uiteraard is het van belang dat je de keuzes van de klant helder en in begrijpelijke taal vastlegt in het adviesdossier.

Na afloop van deze opleiding ben je in staat om inkomensrisico’s op natuurlijke wijze met jouw klanten te bespreken. Je kunt helder uitleggen welke gevolgen arbeidsongeschiktheid en overlijden hebben voor de financiële positie van jouw klant. Je bent in staat om de wensen en doelstellingen van de klant te achterhalen en te vertalen naar een concreet advies. Tenslotte leg je de keuzes zodanig vast in het adviesdossier dat duidelijk is op welke wijze jouw advies aansluit op de wensen en doelstellingen van je klant.

Als onderdeel van deze opleiding ontvang je diverse syllabi die je als naslagwerk kunt gebruiken. 

E-learning Financieel klantgedrag - basis (3 punten categorie B)

Dat klanten lang niet altijd rationeel handelen, is een gegeven. Maar hoe herken je dit gedrag als financieel adviseur? En hoe kun je hierop inspelen om de klant toch zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het adviesproces? Deze e-learning zorgt ervoor dat jij dit op een goede manier aan kunt pakken. Lees hier meer over deze e-learning.

Voordeelpakket 9 PE SEH punten

De normale prijs van deze e-learning is € 69. Bestel je deze e-learning mee bij de eendaagse klassikale opleiding Risicobereidheid, dan betaal je slechts € 21. Zo behaal jij (i.c.m. de 3B punten die je als bezoeker van het SEH congres krijgt of die je over hebt van 2019) voor slechts € 219 de benodigde 12 PE SEH punten voor 2020!


E-learning Erkend Adviseur Duurzaam Wonen (3 punten categorie B)

Duurzaamheid en energiebesparing zijn de komende jaren belangrijke thema’s voor huizenbezitters en huizenkopers. Als financieel adviseur of makelaar heb jij een belangrijke rol in een eerlijk en gedegen advies over het aanbrengen van energiebesparende voorzieningen aan de eigen woning en de financiële gevolgen. In deze e-learning leer je waarom verduurzaming van de eigen woning noodzakelijk is, welke technische mogelijkheden er zijn om de woning te verduurzamen en welke financiële gevolgen dit voor de klant heeft. Je krijgt praktische tips en voorbeelden waardoor je direct van toegevoegde waarde kunt zijn in jouw advies naar klanten op het gebied van verduurzaming van de eigen woning. Lees hier meer over deze e-learning.

Voordeelpakket 12 PE SEH punten

De normale prijs van deze e-learning is € 59. Bestel jij deze e-learning samen met de e-learning Financieel klantgedrag - basis mee bij de eendaagse klassikale opleiding Risicobereidheid? Dan betaal je voor deze 2 e-learning slechts € 77 i.p.v € 128 euro. Zo behaal jij voor slechts € 275 de benodigde 12 PE SEH punten voor 2020!


Bestellen

In het bestelproces onderaan deze pagina kun je na het selecteren van de eendaagse klassikale opleiding Risicobereidheid optioneel 1 of 2 e-learnings bijbestellen tegen ons kortingstarief. Zo behaal jij tegen een zeer scherpe prijs in een klap de benodigde 12 PE SEH punten voor 2020!

  • Voordeelpakket 9 PE SEH punten (voor bezoekers SEH congres die 3B punten ontvangen voor deelname of voor als je 3B punten over hebt van 2019): bijbestellen van de e-learning Financieel klantgedrag - basis (nu voor € 21 i.p.v. € 69).
  • Voordeelpakket 12 PE SEH punten: bijbestellen van de e-learning Financieel klantgedrag - basis en de e-learning Erkend Adviseur Duurzaam wonen (nu voor € 77 i.p.v. 128).
Stap 1/3

Opleiding kiezen

Je bestelling

Gegevens

Gerelateerde thema's

PE SEH 2020

Vanaf slechts € 275 kun je bij Dukers & Baelemans de benodigde 12 PE SEH punten behalen om jouw certificering voor Erkend Financieel Adviseur te b…

Lees meer