PE Zorg

Dukers & Baelemans biedt een compleet aanbod aan leervormen voor het behalen van het PE Zorg examen. Zo zorg jij dat je ook na 01-04-2019 jouw beroepskwalificatie behoudt. 

 • Voordeelpakket (Digitaal zelfstudiepakket, Examentraining via videoleren en examen): nú voor € 199 i.p.v. € 283
 • Digitaal zelfstudiepakket (incl. 3 gratis oefenexamens): € 69
 • Examentraining via videoleren (incl. 1 gratis oefenexamen): € 49
 • Oefenexamens (let op: dit zijn dezelfde als de oefenexamens die in het Digitaal zelfstudiepakket zitten): € 29

Schrijf je je nu in voor het Digitaal zelfstudiepakket, Examentraining via videoleren of Oefenexamens? Dan ontvang je bovendien een kortingsvoucher van € 25 voor jouw PE Zorg examen!

SCHRIJF JE NU IN →


 • Scherpste prijs in de markt
 • € 25 korting op je examen
 • Slagingsgarantie
Studiebelasting
11-16 uur
Geldigheid
1 jaar
Prijs
vanaf € 29

Voordelen

Als je bij Dukers & Baelemans studeert voor jouw PE Zorg examen, geniet je van de volgende voordelen: 

Gratis PE Zorg oefenexamens

In tegenstelling tot bij de meeste opleiders, betaal je bij Dukers & Baelemans niets extra’s voor de oefenexamens als je een Digitaal zelfstudiepakket of Examentraining via videoleren afneemt. In ons Digitaal zelfstudiepakket vind je drie complete PE Zorg oefenexamens. Deze oefenexamens kennen dezelfde opbouw, puntentelling, diversiteit van vragen en tijdslimiet als het PE Zorg examen. Je kunt deze examens onbeperkt maken en je behaalde resultaten met de bijbehorende feedback inzien. Één van de oefenexamens kent daarnaast ook nog exact dezelfde look-and-feel als het CDFD examen. In Examentraining via videoleren vind je één gratis oefenexamen. 

Heb jij je kennis al op orde en geen behoefte om de theorie te bestuderen voordat je op examen gaat? Dan kun je er voor kiezen om de drie PE Zorg oefenexamens uit het Digitaal zelfstudiepakket los te bestellen.

Studeer je nog niet bij Dukers & Baelemans en wil je alvast kennismaken met het soort vragen dat je op het PE Zorg examen kunt verwachten? Klik dan hier voor een gratis beknopt PE Zorg oefenexamen. Na de oefenvragen tref je de juiste antwoorden met een korte motivatie van deze antwoorden. Let op: dit oefenexamen bereidt je voor op het examen vóór 1 april 2019.

€ 25 Korting op je PE Zorg examen

Bestel je bij ons een Digitaal zelfstudiepakket, Examentraining via videoleren of Oefenexamens? Dan ontvang je een kortingsvoucher van € 25 voor jouw PE Zorg examen. Je boekt het PE Hypothecair Krediet examen via de website van het EIFD

Slagingsgarantie

Neem je ter voorbereiding op je PE Zorg examen een Digitaal zelfstudiepakket of Voordeelpakket bij ons af? Dan krijg je van ons slagingsgarantie als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • Je neemt na 23 juli 2018 een Digitaal zelfstudiepakket of Voordeelpakket voor PE Zorg af bij Dukers & Baelemans.
 • Voordat je op examen gaat, rond je ten minste één PE Zorg oefenexamen succesvol af in de digitale leeromgeving.
 • Je gaat vóór 1 april 2019 op examen bij het EIFD.
 • De slagingsgarantie geldt niet als jouw werkgever kortingsafspraken met ons heeft en jouw Digitaal zelfstudiepakket of Voordeelpakket betaalt. Informeer hierover bij je werkgever.

Zak je voor jouw PE Zorg examen? Dan mail je de definitieve examenuitslag (die je binnen 48 uur na jouw examen ontvangt van DUO) naar contact@dukers-baelemans.nl. Wij sturen je dan een voucher toe waarmee je gratis herexamen kunt doen vóór 1 april 2019. 

Wft & PE checker

Wil jij weten welke examens je vóór 01-04-2019 moet behalen om jouw huidige beroepskwalificaties (en dus jouw adviesbevoegdheid) te behouden? Met de gratis online tool Wft & PE checker ontvang je in slechts drie stappen een persoonlijk studieadvies. Meer informatie lees je hier.

Wft PE periode 2019-2022

De leervormen die je via onze website bestelt, bereiden je voor op het Wft PE examen dat je vóór 1 april 2019 moet behalen om je adviesbevoegdheid te behouden. Heb jij je Wft PE examen voor de huidige Wft PE periode al behaald en wil je alvast studeren voor de Wft PE periode 2019-2022? Stuur dan een e-mail naar contact@dukers-baelemans.nl. Je ontvangt dan van ons een seintje zodra de leervormen voor 2019 beschikbaar zijn. 

Permanent Actueel

Naast het geldig houden van jouw beroepskwalificatie(s) door het periodiek behalen van het PE examen, dien je ook aantoonbaar op de hoogte te zijn van de actualiteiten in jouw vakgebied. Met Permanent Actueel ben je voor slechts € 6,50 per maand altijd op de hoogte, voldoe je efficiënt aan de eisen van de AFM én bereid je je tevens voor op het periodieke PE examen.

 

Klik dan hier voor een

Onze leervormen

Voordeelpakket (Digitaal zelfstudiepakket, Examentraining via videoleren én examen) 2018

Wil jij je optimaal op het examen voorbereiden tegen de scherpste prijs in de markt? Kies dan voor ons Voordeelpakket. Je ontvangt dan de volgende ond…

Lees meer

Voordeelpakket (Digitaal zelfstudiepakket, Examentraining via videoleren én examen) 2018

Wil jij je optimaal op het examen voorbereiden tegen de scherpste prijs in de markt? Kies dan voor ons Voordeelpakket. Je ontvangt dan de volgende onderdelen voor slechts € 199 (normale prijs € 283):

 • Digitaal zelfstudiepakket (t.w.v. € 69)
  • Digitale leeromgeving met een korte samenvatting per actualiteit inclusief een voorbeeld en oefenvragen.
  • Uitgebreide beschrijving per actualiteit in de digitale syllabus (pdf).
  • Oefenen met extra vragen in de slimme adaptieve kennistool Brainpower. Brainpower analyseert je kennisopbouw & kennisniveau per leerdoel en focust op de leerdoelen die jij nog niet goed genoeg beheerst. Zo weet je precies op welke onderdelen je nog moet focussen.
  • Twee oefenexamens met uitgebreide feedback.
  • Een voorbeeldexamen in de look-and-feel van het examen van het CDFD met uitgebreide feedback.
  • Uitlegvideo met tips over het beantwoorden van casusvragen.
  • Uitlegvideo met examentips.
 • Examentraining via videoleren (t.w.v. € 49)
  Extra uitleg over de belangrijkste en moeilijkste onderwerpen en actualiteiten via videocontent:
  • Uitlegvideo’s van onderwerpen die om meer begrip vragen.
  • Kennis-vraagvideo’s van onderwerpen die aan de hand van een vraag worden behandeld. Inclusief uitgebreide feedback op de verschillende antwoordopties.
  • Vaardigheden-vraagvideo’s van onderwerpen die aan de hand van een casus worden behandeld. Inclusief uitgebreide feedback op de verschillende antwoordopties.
  • Examenoefenomgeving met een extra oefenexamen.
 • Examenvoucher (t.w.v. € 165)
  Hiermee boek jij jouw examen bij het EIFD op de datum en locatie van jouw voorkeur. Het EIFD heeft meer dan 30 examenlocaties verspreid over het land dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt!

Je betaalt hiervoor geen € 283 maar slechts € 199 euro, de scherpste prijs in de markt! Je kunt tijdens het bestelproces aanvullend een geprinte versie van de syllabus bestellen. 

Let op: de inlogcode voor het Digitaal zelfstudiepakket en Examentraining via videoleren zijn na ontvangst 1 jaar geldig. Vanaf 1 april 2019 zijn beide leervormen echter niet langer actueel i.v.m. de start van de nieuwe Wft PE periode (2019-2022). Wil je je voorbereiden op het Wft PE examen 2019? Stuur dan een e-mail naar contact@dukers-baelemans.nl. Je ontvangt dan van ons een seintje zodra het Digitaal zelfstudiepakket voor 2019 beschikbaar is. Examentraining voor videoleren is na 1 april 2019 tijdelijk niet meer te bestellen.

Digitaal zelfstudiepakket 2018

Studeer waar en wanneer jij wilt met ons Digitaal zelfstudiepakket. Op je desktop, tablet of mobiele telefoon. Je betaalt hiervoor € 69 en ontvangt da…

Lees meer

Digitaal zelfstudiepakket 2018

Studeer waar en wanneer jij wilt met ons Digitaal zelfstudiepakket. Op je desktop, tablet of mobiele telefoon. Je betaalt hiervoor € 69 en ontvangt daarbij een kortingsvoucher van € 25 voor het boeken van je examen. Zo bereid jij je dus voor slechts € 44 voor op jouw examen! Onze interactieve leeromgeving biedt de volgende leerelementen:

 • Korte samenvatting per actualiteit inclusief een voorbeeld en oefenvragen.
 • Uitgebreide beschrijving per actualiteit in de digitale syllabus.
 • Oefenen met extra vragen in de slimme adaptieve kennistool Brainpower. Brainpower analyseert je kennisopbouw & kennisniveau per leerdoel en focust op de leerdoelen die jij nog niet goed genoeg beheerst. Zo weet je precies op welke onderdelen je nog moet focussen.
 • Examenoefenomgeving met twee oefenexamens en een voorbeeldexamen in de look-and-feel van het examen van het CDFD.
 • Uitlegvideo met tips over het beantwoorden van casusvragen.
 • Uitlegvideo met examentips.

Je kunt tijdens het bestelproces aanvullend Examentraining via videoleren en/of de geprinte syllabus bestellen.

Let op:

 • De inlogcode voor het Digitaal zelfstudiepakket is na ontvangst 1 jaar geldig. Vanaf 1 april 2019 is het Digitaal zelfstudiepakket echter niet langer actueel i.v.m. de start van de nieuwe Wft PE periode (2019-2022). Wil je je voorbereiden op het Wft PE examen 2019? Stuur dan een e-mail naar contact@dukers-baelemans.nl. Je ontvangt dan van ons een seintje zodra het Digitaal zelfstudiepakket voor 2019 beschikbaar is.
 • Je kunt maximaal 1 kortingsvoucher per examen inwisselen.

Examentraining via videoleren 2018

Heb je het Digitaal zelfstudiepakket bestudeerd en wil je jezelf extra voorbereiden op het examen? Dat kan via onze Examentraining via videoleren. Hie…

Lees meer

Examentraining via videoleren 2018

Heb je het Digitaal zelfstudiepakket bestudeerd en wil je jezelf extra voorbereiden op het examen? Dat kan via onze Examentraining via videoleren. Hierin geven we extra uitleg over de belangrijkste en moeilijkste onderwerpen en actualiteiten van de Wft PE module. Je betaalt hiervoor € 49 en ontvangt daarbij een kortingsvoucher van € 25 voor het boeken van je examen. Voor slechts € 24 bereid jij je dus via onderstaande (video)content extra voor op jouw examen:

 • Uitlegvideo’s van onderwerpen die om meer begrip vragen.
 • Kennis-vraagvideo’s van onderwerpen die aan de hand van een vraag worden behandeld. Inclusief uitgebreide feedback op de verschillende antwoordopties.
 • Vaardigheden-vraagvideo’s van onderwerpen die aan de hand van een casus worden behandeld. Inclusief uitgebreide feedback op de verschillende antwoordopties.
 • Uitlegvideo's met tips over het beantwoorden van casusvragen.
 • Uitlegvideo met examentips.
 • Examenoefenomgeving met een extra oefenexamen.

Je kunt tijdens het bestelproces aanvullend het Digitaal zelfstudiepakket en/of de geprinte syllabus bestellen.

Let op:

 • De inlogcode voor Examentraining via videoleren is na ontvangst 1 jaar geldig. Vanaf 1 april 2019 is Examentraining via videoleren echter niet langer bruikbaar i.v.m. de start van de nieuwe Wft PE periode (2019-2022). Wil je je voorbereiden op het Wft PE examen 2019? Stuur dan een e-mail naar contact@dukers-baelemans.nl. Je ontvangt dan van ons een seintje zodra het Digitaal zelfstudiepakket voor 2019 beschikbaar is.
 • Je kunt maximaal 1 kortingsvoucher per examen inwisselen.

Bekijk hier de video over Examentraining via videoleren:

Oefenexamens 2018

Heb jij je kennis al op orde en geen behoefte om de theorie te bestuderen voordat je op examen gaat? Dan kun je je heel snel en voordelig voorbereiden…

Lees meer

Oefenexamens 2018

Heb jij je kennis al op orde en geen behoefte om de theorie te bestuderen voordat je op examen gaat? Dan kun je je heel snel en voordelig voorbereiden op jouw Wft PE examen met onze Oefenexamens. Je betaalt hiervoor € 29 en ontvangt daarbij een kortingsvoucher van € 25 voor het boeken van je examen. Zo bereid jij je dus voor slechts € 4 voor op jouw examen!

Bij je bestelling ontvang je inlogcodes voor een digitale leeromgeving met hierin:

 • Twee oefenexamens met uitgebreide feedback.
 • Een voorbeeldexamen in de look-and-feel van het examen van het CDFD met uitgebreide feedback.
 • Uitlegvideo's met tips over het beantwoorden van casusvragen.
 • Uitlegvideo met examentips.

Je kunt tijdens het bestelproces aanvullend Examentraining via videoleren (incl. digitale syllabus) en/of de geprinte syllabus bestellen. Wil je tóch de theorie bestuderen dan is ons Voordeelpakket (Digitaal zelfstudiepakket, Examentraining via videoleren en examen) de voordeligste keuze (€ 199 i.p.v. € 283). Je bestelt het Voordeelpakket hier.

Let op:

 • Heb je al een Digitaal zelfstudiepakket of Voordeelpakket? Dan beschik je in jouw digitale leeromgeving al over de hierboven genoemde drie oefenexamens.
 • De inlogcode voor de Oefenexamens is na ontvangst geldig tot 1 april 2019. Vanaf deze datum zijn de Oefenexamens niet langer bruikbaar i.v.m. de start van de nieuwe Wft PE periode (2019-2022). Wil je je voorbereiden op het Wft PE examen 2019? Stuur dan een e-mail naar contact@dukers-baelemans.nl. Je ontvangt dan van ons een seintje zodra het Digitaal zelfstudiepakket en de Oefenexamens voor 2019 beschikbaar zijn.
 • Je kunt maximaal 1 kortingsvoucher per examen inwisselen.
Stap 1/3

Opleiding kiezen

Je bestelling

Gegevens