Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
WEBSIZE Dukers Baelemans 7287
  1. Home
  2. Opleidingen
  3. Vermogensplanning

Vermogensplanning

Vermogende klanten moeten met steeds meer fiscale, juridische en financiële zaken rekening houden. Zij winnen regelmatig advies in van meerdere adviseurs, maar bepalen welk (soms tegenstrijdig) advies zij op willen volgen is lastig. Een vermogensplanner biedt hierin uitkomst. Een vermogensplanner adviseert de klant in privé, maar heeft ook inzicht in onderneming gerelateerde aspecten. Daarbij speelt het vermogen in de onderneming een essentiële rol. Wil jij vermogensplanner worden? Bekijk hier de opleiding die we daarvoor aanbieden. 

 

Leergang Vermogensplanner

Wil jij gecertificeerd Vermogensplanner worden? Volg dan onze Leergang Vermogensplanner. Deze klassikale leergang bestaat uit twaalf modules die je afsluit met een examen, een assessmenttraining en een assessment. De leergang heeft het predicaat Post HBO. 

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor de Leergang vermogensplanner? Dat kan hieronder:

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.