Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
WEBSIZE Dukers Baelemans 7287
  1. Home
  2. Opleidingen
  3. Vermogensplanning

Vermogensplanning

Vermogende klanten moeten met steeds meer fiscale, juridische en financiële zaken rekening houden. Zij winnen regelmatig advies in van meerdere adviseurs, maar bepalen welk (soms tegenstrijdig) advies zij op willen volgen is lastig. Een vermogensplanner biedt hierin uitkomst. Wil jij vermogensplanner worden? Bekijk hier de opleidingen die we daarvoor aanbieden.

Een Vermogensplanner adviseert de klant in privé, maar heeft ook inzicht in onderneming gerelateerde aspecten. Daarbij speelt het vermogen in de onderneming een essentiële rol. De Vermogensplanner optimaliseert de financiële planning van een relatie, maar kan ook de beleggingsportefeuille inrichten en beheren. 

Leergangen

We bieden de volgende opleidingen voor Vermogensplanning aan. Met deze leergangen leiden we je op tot een volwaardig Vermogensplanner. De leergangen worden klassikaal en als virtual classroom aangeboden en bestaan uit 13 en 5 lesdagen.

Tijdens de 13-daagse Leergang Vermogensplanner leer je hoe je bovengenoemde zaken toepast in jouw adviespraktijk. De opleiding bestaat uit twee modules die na module 2 worden afgesloten met een tentamen, een assessment-training en een assessment. De leergang heeft het predicaat Post HBO.

Deze opleiding bestaat uit vijf kennisdagen, een assessmenttraining en een assessment. De leergang heeft het predicaat Post HBO. Een prominente rol binnen het programma is het alloceren van het vrij belegbaar vermogen, met als uitgangspunt het inzichtelijk maken van de financiële en vermogenspositie van je cliënt op zowel de korte als lange termijn. Gedurende het programma wordt gewerkt met praktijkcasuïstiek en software die aansluit op deze praktijk.

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor een van bovenstaande opleidingen? Selecteer dan hieronder je gewenste opleiding binnen Vermogensplanning.

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.